SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lindsay Lohan: "Alkohol? Vsak dan. Kokain? Tudi!"

2

termometer

Ena od najbolj pretresljivih zvezdniških zgodb tega leta je končno prišla na dan. Lindsay Lohan je v intervjuju z Oprah Winfrey opisala svoje življenje pred zdravljenjem.

Potem ko je po nalogu sodišča odšla na 90-dnevno zdravljenje, je Lindsay Lohan nova oseba. Tako je vsaj zvezdnica razložila kraljici pogovornih šovov Oprah Winfrey v ekskluzivnem pogovoru, v katerem je tudi izdala, da si je želela v zapor, saj je vedela, da se mora nekaj v njenem življenju preprosto spremeniti. "Moje življenje je bilo nevarno. To, kar sem počela, ni bilo zdravo, še najmanj pa pozitivno," je povedala skrušena Lindsay, ki je v intervjuju presenetila z odkritostjo in skrušeno priznala, da je njeno življenje pred zdravljenjem resnično obvladoval alkohol.

"Če me vprašate, ali sem veliko pila, vam bom odgovorila, da sem. Veliko sem pila. Alkohol je bil moja stalnica. Sem uživala mamila? Da, sem. Bila sem uporabnik kokaina, ta je dopolnjeval moje življenje z alkoholom. Bila sem … No, po svoje sem bila poročena z alkoholom," je Lindsay v solzah povedala voditeljici, ta jo je naravnost vprašala: "Ste torej odvisnik?" In dobila je natančen odgovor. "Da, sem! Na sodišču sem sicer rekla, da sem kokain uživala le dvakrat ali trikrat, a sem ga večkrat, priznam," je še povedala Lindsay in dodala, da se zaveda, kako srečna je, ker je dobila še eno priložnost, to namerava izkoristiti, da se bo lahko vrnila v ustaljene tirnice normalnega življenja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin