SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kaj zahteva razvajeni Bieber?

3

termometer

Ko boste videli, kaj vse pevec Justin Bieber zahteva na koncertu, pred njim in po njem, se boste (verjetno) prijeli za glavo.

Najstniški pevec Justin Bieber se obnaša kot tisti, po katerih bi se lahko zgledoval in so pred njim v glasbenem smislu naredili že čisto pravo kariero. Seznam zahtev, ki jih ima Justin za svoje nastope, je namreč zelo zanimiv, v oči pa jih bode kar nekaj.

Justinov menedžer pred vsakim nastopom, kot je to v navadi, pošlje seznam zahtev zvezdnika organizatorjem koncerta, ki se ga morajo po pogodbi držati in izpolniti, če želijo, da bo pevec pred in med nastopom zadovoljen. Na seznamu, ki ga je prva objavila spletna stran TMZ.com, se poleg običajnih stvari znajde še 12 paketov stekleničene vode, izbor zeliščnih čajev ter čisto pravi pribor za hrano z dodatki, kot so kečap, majoneza, gorčica, sol in poper.

A Justinove zahteve se tu ne nehajo, saj zahteva tudi dobro ventilacijo in klimatizirane prostore, varnostno službo in zasebno parkirišče, za organizatorjeve delavce je prepovedana uporaba telefona, pogovor z zvezdnikom, zaposleni tudi ne smejo prositi za avtogram, predvsem pa Justin noče slišati glasbe svojega nekdanjega dekleta Selene Gomez.

A Justin očitno rad dobro je in pije. Od organizatorja namreč zahteva, da poskrbi za obroke hrane, ki morajo vključevati zelenjavni krožnik, švedske ribe, gumijaste bombone in energijske ploščice. Obenem morajo pripraviti tudi hrano po izboru lokalne catering službe, ki mora biti na voljo tudi ob odru, priskrbeti pa mu morajo tudi nogavice, majice, mikrofon in iPhone 5.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin