Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 5. 2012,
19.27

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 1. 5. 2012, 19.27

8 let

Jessica Simpson rodila deklico Maxwell Drew

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Najtežje pričakovani dojenček je prišel na svet. Zvezdnica Jessica Simpson je rodila deklico.

Jessica Simpson in zaročenec Eric Johnson sta postala starša deklici, ki sta jo poimenovala Maxwell Drew, je potrdil parov tiskovni predstavnik za US Weekly. Deklica se je rodila v Los Angelesu, ob rojstvu pa je tehtala 4.450 gramov, kar ob velikosti nosečniškega trebuha niti ni presenetljivo.

Jessica se je oglasila tudi na svoji uradni strani, kjer je zapisala zahvalo: "Hvaležna sva za vso ljubezen, podporo in molitve, ki sva jih prejela. To je bila najlepša izkušnja najinega življenja."

O nosečnosti so ameriški mediji dolgo govorili, a Jessica je svojo nosečnost sporočila kar prek Twitterja, kjer je zapisala: "Res je, postala bom mamica," in ob napisu prilepila fotografijo, na kateri je bila našemljena v nosečnico, saj je to sporočila v času noči čarovnic.

Novopečena mamica pa je že novembra obljubila, da to ne bo edini otrok: "Komaj čakam, da bom imela še več otrok. Zelo dobro se počutim noseča, saj čutim posebno povezavo s svojim telesom. Nikoli se še nisem počutila tako dobro." Dobrega počutja v svoji koži ni skrivala pred javnostjo, saj je za naslovnico Elle pozirala gola.

Skozi nosečnost so jo ves čas spremljali ameriški mediji in fotografi, ki so se zgražali ob njenem velikem trebuhu in pridobljenih kilogramih. Njena nosečnost pa se je nekaterim medijem tako vlekla, da so danes po porodu objavljali novice z naslovom: "100 mesecev Jessicine nosečnosti v fotografijah." Nad njenimi pridobljenimi kilogrami se je zgražala celo noseča zvezdnica resničnostnega šova Jersey Shore Snooki, ki je povedala, da raje umre, kot da se zredi kot Jessica.

To je prvi otrok za par, ki je svojo zvezo začel poleti leta 2010 in se novembra istega leta že zaročil. Čeprav tradicija veleva, da naj bi se poroka zgodila v enem letu od zaroke, pa se par za ta korak še ni odločil.

Ne spreglejte