Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
20. 7. 2013,
9.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Jennifer Aniston Justin Theroux poroka

Sobota, 20. 7. 2013, 9.18

8 let

Jennifer Aniston zaročenca poslala k psihiatru

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Jennifer Aniston je svojega zaročenca Justina Therouxa prosila, da se o svojem strahu pred poroko pogovori s psihiatrom. Pred kratkim je namreč izvedela, da ga je zelo stran večne zveze.

Igralka Jennifer Aniston očitno nima sreče v ljubezenskem življenju. Že nekaj časa je v zvezi z Justinom Therouxom, s katerim naj bi se poleti tudi poročila. A začelo se je zapletati, saj je Jennifer izvedela, da se Justin boji poroke in ideje o večni zvezi.

Ko sta se lotila načrtovanja poroke, je imel Justin nenehno izgovore, zakaj bi jo morala prestaviti, in jo je nenehno prepričeval, da je prezgodaj za poroko.

"Justin jo ljubi, tukaj ni nobenega dvoma, a ga je zelo stran poroke. Justin je nenehno iskal razloge, zakaj prestaviti poroko. Najprej jo je prepričeval, da imata preveč naporne urnike, da bi se vmes poročila, potem ji je rekel, da bi bilo bolje počakati, da bo njuna vila v Bel Airu zgrajena. Nato se je spomnil, da bi bilo dobro počakati do takrat, ko bosta imela čas za medene tedne. A Jennifer se je ob tem le nasmehnila in ga 'potolažila' z besedami, da lahko medeni tedni počakajo," je povedal neimenovani vir blizu paru in nadaljeval: "Nato pa je Jen končno videla, da nekaj ni vredu, in Justin je priznal, da ga je strah poroke."

Jennifer ni čakala in je takoj ukrepala. Priporočila mu je psihiatra, s katerim se bo pogovoril o svojih strahovih, saj misli, da je strah popolnoma odveč. "Tudi ona je z njim na sestankih in mu pomaga najti vir tega strahu. A Justin še vedno ne razume, zakaj se Jennifer tako zelo hoče poročiti. Ne razume, zakaj ne moreta še naprej biti par in živeti skupaj."

Čeprav se je Jennifer želela poročiti to poletje, upamo, da se bosta poročila vsaj do konca letošnjega leta, saj Justina vseeno noče v nič siliti. "Justin se boji, da bosta poroka in zakon ogrozila njegovo kariero."

Ne spreglejte