Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 9. 2013,
8.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

lepota lepotno tekmovanje Iris Mulej

Petek, 13. 9. 2013, 8.23

8 let

Foto: Predstavili vesoljske lepotice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na večerni prireditvi v prestolnici so organizatorji, po letu dni premora, predstavili 14finalistk lepotnega izbora Mis Universe Slovenije.

Po dobrem letu dni premora, ko se je zaradi odstopa slovenskega organizatorja mednarodno lepotno tekmovanje Mis Universe Slovenije umaknilo s slovenske lepotne scene, so se organizatorji iz Hrvaške v družbi slovenskih podjetnikov odločili, da je čas, da Mis Universe spet, tudi pri nas, dobi svoje mesto.

Tako je lastnik licence iz Hrvaške Vladimir Kraljević vzel vajeti v svoje roke in pripravil lepotno tekmovanje, ki bo svoj veliki finale doživelo v nedeljo, 22. septembra zvečer v mestu rož, v Ljubljani pa so, v družbi nekdanje misice Iris Mulej in povabljenih gostov, predstavili 14 deklet, ki se bodo letos potegovala za krono najlepše v vesolju.

Ob glasbeni spremljavi Manuele Brečko in zbranih fotografih so lepotice v družbi aktualne nosilke naziva iz Hrvaške Melite Fabečić nekoliko preplašene vkorakale v prostor, a so se kmalu po uradni predstavitvi prepustile fotografom in tako opravile tudi prvi ognjeni krst pred mediji.

"Tekmovanje smo pripravili, ker je zdaj pravi čas za lepotna tekmovanja. Kdor trdi, da ni, se moti. Lepotna tekmovanja vedno cvetijo v času, ko je kriza. Takrat ljudje potrebujejo oglaševanje in kaj je lepšega za oglaševanje kot lepa dekleta. Sicer so bile neke ponudbe iz Slovenije, da bi ljudje odkupili licenco, a se to ni zgodilo. Pač niso zmogli finančnega vložka. Mi to počnemo na Hrvaškem že vrsto let in s pomočjo ljudi, ki so danes tukaj, nam je tudi uspelo. Čaka nas finale, presenečen sem, koliko lepih deklet se je v tako kratkem roku prijavilo na izbor in mislim, da imajo prav vse možnost, da zmagajo. Mislim, da nam bo uspelo izbrati pravo," je povedal organizator Mis Universe Hrvaške Vladimir Kraljević.

"Vesela sem, da sem danes tukaj. Meni osebno je naziv na Hrvaškem prinesel veliko dobrega. Že prej sem delala v Milanu in imam kar nekaj izkušenj, mi je pa naslov pomagal pri tem, da so se mi tudi na Hrvaškem odprla vrata, da sem spoznala nove ljudi in da sem tudi poslovno uspešna, saj imam veliko dela. Pravzaprav delam ves čas in ne dvomim, da bo tako tudi s slovensko zmagovalko. Imate veliko lepih deklet, jaz pa sem najbolj vesela tega, da bom imela zdaj blizu prijateljico, s katero bova lahko delili lepe občutke. Mislim, da ji bo naziv Mis Universe Slovenije prinesel veliko lepega," nam je zaupala aktualna nosilka lepotnega naziva Mis Universe na Hrvaškem.

Ne spreglejte