SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Buličevih 35 let (foto)

1

termometer

 | Foto:
Legendarni radijski voditelj in živa enciklopedija glasbe Dragan Bulič je pred dnevi praznoval lepo obletnico: njegova radijska oddaja je dopolnila 35 let.

Z viktorjem nagrajen radijski voditelj Dragan Bulič, ki velja za enega največjih poznavalcev glasbenega dogajanja pri nas, je pred dnevi praznoval 35 let svoje oddaje Štos. Na praznovanje je Dragan povabil številne slovenske glasbenike, več kot šestdeset se jih je zbralo, da bi v živo praznovali z Draganom.

Večina glasbenih skupin, ki so nastopile na koncertu ob Draganovem jubileju, danes ne deluje več, a so se zaradi Dragana in obletnice oddaje spet zbrale ter poskrbele za nepozaben glasbeni večer. Nastopili so San Di Ego, Babewatch, California, Chateau, Drevored, Karamela, Lačni Franc, Lintvern, Peter Pan, Rok′n′band, Ultimat, Welblott in 1xBand.

Dragan je tako kot v preteklosti še eno svojo obletnico proslavil z nastopi v živo, njegova oddaja pa velja za eno najdlje trajajočih oddaj v slovenskem medijskem prostoru. Jubilejna oddaja je bila že 1470. oddaja po vrsti.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin