SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bo Justin Bieber prišel v Slovenijo?

3

termometer

Oboževalci najstniških glasbenih idolov, kot sta prav Justin Bieber in Selena Gomez, so včasih v svojih željah in zahtevah resnično vztrajni.

Da ima Justin Bieber veliko privrženk tudi v mali podalpski deželici, se pevcu verjetno niti ne sanja, a vseeno, njegove oboževalke, podobno kot drugje po svetu, zahtevajo Justina v Sloveniji. Opazili smo namreč, da so Ljubljano polepile s plakati, na katerih se bohoti Justinova fotografija in napis: Želimo si Justina v Sloveniji. Brez dodatnega pripisa Dokler me boš ljubil (As long as you love me op. a.) tudi ni šlo.

Trend pisanja in s tem javnega pozivanja pevcev ali glasbenih skupin, naj nastopijo v nekaterih državah, se je pojavil namreč prav z najstniškimi glasbeniki. Oboževalke se ponekod, za razliko od Ljubljane, celo zberejo v skupine in z glasnimi pozivi svojim idolom vzbujajo pozornost, saj si tako močno želijo nastopa svojega priljubljenega glasbenika ali glasbenice v lastni državi. Kolikokrat se slednji potem zares pojavijo v njihovi državi, pa žal ni znano in tako bodo verjetno tudi oboževalke, ki so prelepile prestolnico, na obisk priljubljenega Justina v Ljubljani čakale še kar nekaj časa.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin