Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 5. 2013,
14.54

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

hotel zvezdniki Lindsay Lohan Britney Spears

Petek, 31. 5. 2013, 14.54

8 let

Zvezdniki, hotelski gostje iz pekla

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Zgodb o znanih osebnostih, ki so s svojim obnašanjem zagrenile življenje lastnikom in osebju hotelov, je ogromno. So pa nekateri hoteli še posebej pod udarom podivjanih zvezdnikov.

Vsak hotelir si želi med gosti čim več znanih obrazov, fotografov, ki jim sledijo, in brezplačnih objav v medijih. Druga plat zgodbe pa so uničene hotelske sobe, nadlegovanje osebja in drugi incidenti, ki mečejo slabo luč na hotel. In v nekaterih se to nezaželeno obnašanje zvezdnikov ponavlja veliko pogosteje kot v drugih.

Chateu Marmont, pribežališče problematičnih zvezd Eden takih je Chateau Marmont v zahodnem Hollywoodu, pred katerim paparaci redno zasedajo, saj se iz hotelske restavracije in bara redno opotekajo znani obrazi. Nekateri pa tam seveda tudi prespijo in poskrbijo za kakšno vrstico v opravljivih časopisih. Pevka Courtney Love je recimo svojo hotelsko sobo polila z rožnato barvo, eden od članov skupine Led Zeppelin se je nekoč skozi preddverje hotela vozil z motorjem, igralca Roberta Mitchuma so tam aretirali zaradi uživanja prepovedanih drog, leta 1982 pa so v bungalovu številka 3 igralca Johna Belushija našli mrtvega.

Nekaterim so preprosto prepovedali vstop Pevka Britney Spears in igralka Lindsay Lohan pa v Chatueau Marmont sploh ne smeta več vstopiti. Prvi so zaradi neprimernega obnašanja vstop prepovedali leta 2007, Lindsay pa se je to zgodilo lani avgusta, potem ko ni poravnala računa v višini 46 tisoč dolarjev.

Okrušen zob in izguba spomina Lindsay so sicer (med drugim) vrgli tudi iz hotela Bowery v New Yorku, ker je v vrata sobe, za katero je (zmotno) mislila, da v njej prebiva njeno takratno dekle Samantha Ronson, zalučala pladenj. Še bolj pestro dogodivščino pa je v Boweryju preživela pevka Florence Welch. Lani januarja, po noči popivanja z raperjem Kanyejem Westom, je namreč povzročila požar, ker je pustila goreti svečo. V osmojeni sobi se je zbudila z okrušenim zobom in brez kakršnegakoli spomina, kaj se je ponoči zgodilo.

Metanje inventarja z balkona V zahodnem Hollywoodu je sicer še en hotel s pestro zgodovino zvezdniških obiskov. Danes se imenuje Andaz, nekoč pa je to bil Continental Hyatt House, v katerem je leta 1972 Keith Richards začel modo metanja hotelskega inventarja skozi okno – z balkona v desetem nadstropju je zalučal televizor. Zdaj so televizorji v tamkajšnjih sobah menda trdno pritrjeni. To sicer ne bi pomagalo leta 1986, ko je Axl Rose z balkona metal pečene zrezke. Svoj incident z balkonom, ki je močno odmeval v javnosti, pa je doživel tudi hotel Adlon v Berlinu. Tam je leta 2002 Michael Jackson čez balkon nad oboževalce molel svojega najmlajšega sina.

Kar se zgodi v Las Vegasu, ostane v Las Vegasu – razen če si zvezdnik V mestu greha se težavne znane osebnosti očitno napotijo v hotel Wynn. V njem so recimo leta 2010 aretirali Paris Hilton, potem ko je vpričo policista odvrgla vrečko kokaina. Prav tako so bile v tem hotelu posnete fotografije golega princa Harryja, ki je tam s prijatelji (in prijateljicami) preživel divji konec tedna.

Ne spreglejte