Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 12. 2013,
14.56

Osveženo pred

7 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 19. 12. 2013, 14.56

7 let

V rokersko obarvani praznični Kamnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Ta konec tedna se bodo v Kamniku prazničnega dogajanja lotili s polno paro. Med pisanimi lučkami in prazničnimi stojnicami se bo namreč zvrstilo več koncertov znanih glasbenih imen.

Zakaj tja? V mestu ob vznožju Kamniško-Savinjskih Alp že od začetka decembra prirejajo raznovrstne brezplačne dogodke in prireditve pod skupnim imenom Kamnik. Decembra. Čas veselja. Mesto so že razsvetlile praznične luči, na Glavnem trgu je odprto brezplačno drsališče, do silvestrovega pa se bo vročica le še stopnjevala.

Zakaj zdaj? V starem jedru so že v četrtek odprli obvezne stojnice s pestro praznično ponudbo daril, kuhanega vina in izbranih jedi iz projekta Okusi Kamnika. Nocoj sledi uradno odprtje prireditve, po katerem bosta na Glavnem trgu med drugim nastopila Alya in 6Pack Čukur. Jutri sledi koncert skupine Big Foot Mama, nedelja pa bo bolj v znamenju narodno-zabavne glasbe.

Kako se ogreti? Če dobrote na stojnicah in topli napitki ne pomagajo, poskusite z drsanjem - drsališče na Glavnem trgu namreč vabi na brezplačno drsanje. Izposodite si lahko drsalke in druge rekvizite, kot so hokejske palice in ploščki, ob tem pa je s šolo drsanja, vodenim programom in drsalnimi nastopi poskrbljeno za zabavo tako otrok kot odraslih.

Ne spreglejte