SiolNET. Trendi Potovanja
Vsebino omogoča Kompas

Foto: Thinkstock

  • Messenger
  • Messenger

Ugodne počitnice v letu 2018

Vsebino omogoča Kompas

Foto: Thinkstock

Na dosegu roke leži ena najlepših obal sveta, ki se razteza od domače slovenske obale do Istre, Kvarnerja, Dalmacije in Črne gore. Vsak kotiček pravljične jadranske obale z vsemi otočki je nekaj posebnega in ponuja svojevrstna doživetja, ki jih lahko prilagodimo po svojem okusu.

Če imate radi skrivnostne osamljene zalivčke ali pa živahne plaže z najrazličnejšo gostinsko in drugo ponudbo, boste lahko ob Jadranskem morju našli čisto svoj kotiček zase.

In če boste pohiteli z rezervacijo, bodo počitnice v letu 2018 s turistično agencijo Kompas še posebej ugodne.

Hrvaška obala je in verjetno vedno bo najbolj priljubljena izbira slovenskih dopustnikov, saj nam je priročno blizu, obenem pa je tako obsežna, da na njej vsakdo najde pravi kotiček zase. Hrvaška obala je in verjetno vedno bo najbolj priljubljena izbira slovenskih dopustnikov, saj nam je priročno blizu, obenem pa je tako obsežna, da na njej vsakdo najde pravi kotiček zase.

Sinji Jadran je nališpan z nešteto otočki in obliva eno najlepših obal na svetu. Vetrovi in morski tokovi vsak dan na novo rišejo raznovrstne plaže, skriti dragulji se skrivajo v divjih osamljenih uvalah. Galebi nosijo pesem od zgodnjega jutra do poznega večera, ko škržati uspavajo s svojo pripovedjo. Jadran je vedno privlačen in drugačen, sredozemsko barvit in svetovljansko vabljiv.

S Kompasom na počitnice na Jadran

V primeru zgodnje rezervacije iz kataloga Jadran 2018, do najpozneje 28. 2. 2018, vam turistična agencija Kompas zagotavlja najnižjo ceno počitnic.

PRELISTAJTE KATALOG JADRAN 2018

HRVAŠKA

BIH

ČRNA GORA

PRELISTAJTE CENIK

Gotovinski popusti:

Petodstotni gotovinski popust s stoodstotnim plačilom ob rezervaciji – velja do 31. 1. 2018.

Štiriodstotni gotovinski popust s stoodstotnim plačilom ob rezervaciji – velja do 28. 2. 2018.

Triodstotni gotovinski popust s stoodstotnim plačilom ob rezervaciji – velja do 31. 3. 2018.

Kdor pohiti, najvišje popuste ulovi


TROGIR

Mesto, kjer se je prepletala ilirska, grška in rimska kultura. Mesto je 'zaklad umetnosti' in je pod Unescovo zaščito ter izžareva preplet kulture, narave in življenja. Trogir je mestece in pristanišče na Hrvaškem, na koncu Kaštelanskega zaliva, v Trogirskem kanalu, 25 km zahodno od Splita. V okolici Trogirja so lepe plaže, posebno tista okoli Segeta, zahodno od Trogirja, in plaža v zalivu Saldun na severozahodu Čiova.

Trogir

Hotel Medena 3*

Od 16. 6. do 22. 9. - polpenzion

Priporočamo družinam: 7-dnevne počitnice za 3-člansko družino/polpenzion že od 627 evrov in 7-dnevne počitnice za 4-člansko družino/polpenzion že od 784 evrov.


VODICE

Srednja Dalmacija žari v svoji naravni lepoti kot cvetovi brnistre, ki jo zaljšajo in so dali ime celo mestu Splitu. To so kraji, o katerih sanjamo, ko zaslišimo ubrano petje klape ali poslušamo živahno lokalno narečje. Izbira nastanitev od Vodic do Šibenika je navdušujoča. Že prej omenjeni Trogir pa so v zadnjih letih odkrili tudi petičneži, ki tu pristajajo s svojimi jahtami, mi pa ga poznamo in občudujemo že dolgo.

vodice

Depandansa Arausa - KLUB 3*

Od 2. 6. do 13. 9. - polpenzion

Animacija in klubske aktivnosti v slovenskem jeziku. 7-dnevne počitnice za 3-člansko družino/polpenzion že od 531 evrov in 7-dnevne počitnice za 4-člansko družino/polpenzion že od 612 evrov.


CRIKVENICA

Crikvenica je v najlepšem delu hrvaškega primorja in se lahko pohvali z večstoletno tradicijo turizma in še daljšo zgodovino. V letu 2012 so praznovali 600. obletnico prve omembe v uradnih dokumentih. Nad Crikvenico je navdušeno tudi sonce, saj s svojimi žarki boža mesto kar 2.500 ur na leto in tako počitniško sezono razširi tudi v zgodnjo pomlad in pozno jesen. V turistični ponudbi lahko izbirate med različnimi nastanitvenimi zmogljivostmi, urejene in udobne plaže z restavracijami in lokali pa bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše gurmane in zabave željne turiste.

Crikvenica

Hotel Park - KLUB 4*

Od 24. 6. do 9. 9. - polni penzion

SUPER UGODNO za družine : 7-dnevne počitnice za 3-člansko družino/polni penzion+ že od 750 evrov in 7-dnevne počitnice za 4-člansko družino/polni penzion+ že od 840 evrov.


MAKARSKA

Makarska riviera je najbolj znano turistično območje srednje Dalmacije. Pod planinskim masivom Biokovo ležijo znani turistični kraji Brela, Baška Voda, Makarska, Tučepi, Podgora, Gradac ... Zanje so značilni večji in manjši zalivi z lepimi prodnatimi plažami in globokim čistim morjem ter s prijetno hladnimi borovimi gozdički, ki segajo prav do morja.

Makarska

Adriatiq hotel in depandansa Laguna - KLUB 3*

Od 24. 6. do 9. 9. - all inclusive light 

SUPER UGODNO za družine: 7-dnevne počitnice za 3-člansko družino/all inclusive light že od 470 evrov in 7-dnevne počitnice za 4-člansko družino/all inclusive light že od 421 evrov.


MEDULIN, PULJ

Pulj poleg naravnih lepot krasijo tudi številni kulturni in zgodovinski spomeniki. Vsako poletje zaživi ob živahnem dogajanju, glasbenih festivalih in koncertih. Znameniti amfiteater je gostil že vrsto svetovno znanih glasbenikov. Že v časih Avstro-Ogrske je Pulj pridobil sloves turističnega središča, predvsem njegova okolica. Je odlično izhodišče za obisk Brionov.

pula

Hotel Park Plaza Belvedere 4*

Od 9. 6. do 14. 9. - polpenzion

Hotel visoke kategorije z odličnimi storitvami, primeren tudi za najzahtevnejše goste. 7-dnevne počitnice za 3-člansko družino/polpenzion že od 1.071 evrov.


OTOK LASTOVO

Otok Lastovo pripada južnodalmatinski skupini otokov in je obkrožen s številnimi malimi otočki in čermi. Rimljani so ga poimenovali Cesarski otok, o njegovi preteklosti pa pričajo prelepe kamnite stavbe bele barve. Poleg Mljeta velja za enega najbolj zelenih otokov, ponaša pa se tudi z lastovsko maraštino - vinom, ki se bo prikupilo ljubiteljem dobre kapljice.

Hotel Solitudo 3*

Od 16. 6. do 7. 9. - prenočitev z zajtrkom 

Edini hotel na otoku, neokrnjena narava, daleč od ponorelega sveta. 7-dnevne počitnice za 3-člansko družino/polpenzion že od 462 evrov.


FIRST MINUTE

Jadransko morje Foto: Thinkstock

DRUŽINSKI KLUBI

Jadransko morje

OTROCI BREZPLAČNO

Jadransko morje

Več Kompasove ponudbe za Jadran preverite tukaj.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin