SiolNET. Trendi Potovanja
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spogledovanje na letalu zdaj še lažje

1

termometer

Malo spogledovanja nikoli ne škodi, predvsem na dolgočasnih večurnih poletih, so prepričani v letalski družbi Virgin America. Svojim strankam so ga olajšali s sistemom pošiljanja pijač in prigrizkov.

Potniki na letalih družbe Virgin America imajo na razpolago nov sistem "od sedeža do sedeža", s pomočjo katerega lahko sopotnikom kupijo pijačo, prigrizek ali cel obrok. S pomočjo virtualnega zemljevida z razporeditvijo sedežev lahko potnik natančno izbere, komu v letalu naj osebje odnese izbrano darilo, sistem pa potnikom omogoča tudi, da si pošiljajo sporočila. Tako se lahko skrivni oboževalci razkrijejo še pred pristankom.

Kot je v hudomušni videopredstavitvi nove pridobitve dejal sir Richard Branson, lastnik koncerna Virgin, imajo potniki zdaj "kar 50-odstotno možnost, da se jim posreči".

Sicer pa si letalski potniki čas med poletom s spogledovanjem pogosto krajšajo tudi brez sofisticiranih tehnoloških pripomočkov. V raziskavi, ki jo je leta 2011 opravila spletna stran Skyscanner, je kar 45 odstotkov vprašanih priznalo, da se na letalih spogledujejo s sopotniki, osem odstotkov pa jih je prav na letalu spoznalo svojega bodočega partnerja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin