Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 2. 2019,
8.57

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Villa Arabela

Natisni članek

advertorial počitnice Hrvaška

Sreda, 27. 2. 2019, 8.57

2 meseca, 1 teden

Razkošna vila na Hrvaškem za popoln odklop

Vsebino omogoča Villa Arabela
Villa Arabela Poreč

Popoln pobeg od hitrega življenjskega tempa lahko ponudijo le sproščujoče počitnice v idilični naravi. Čar preživljanja počitnic v sanjski vili sredi sredozemske oaze je tako očiten, da ne potrebuje daljših pojasnil.

Prvi pogoj za vrhunski odklop je, da se odpravimo nekam, kjer ni množičnega turizma. Drugi, da poiščemo razkošno namestitev, kjer je že bivanje samo sproščujoče in kjer imamo vse udobje ter prednosti dopusta na morju. Če je še okolica tako romantična kot italijanska Toscana, potem ni dvoma, da smo našli pravo destinacijo za nepozaben oddih.

Po dolgih mesecih napornega delovnega ritma in slabo prespanih nočeh nas bodo počitnice v razkošni vili napolnile z novo energijo. Če nam proračun dopušča, si enkrat za spremembo privoščimo bivanje v razkošni počitniški vili med griči hrvaške Istre, kamor so najbolj vabljene predvsem družine, pari in družbe, ki si želijo mirnega in sproščenega oddiha. Tako bomo prekinili utrujajočo vsakodnevno rutino in se na življenje zazrli z druge perspektive.

Razglejte se po razkošni počitniški vili:

Fotogalerija
1 / 8

Čisto na samem, a tako blizu Poreča

Villa Arabela stoji v Istri, le 12 kilometrov stran od Poreča, v idilični istrski vasici Baderna. Locirana je v mirnem okolju, odlikujeta pa jo razkošna arhitektura in izbrana notranja oprema. Sprejme devet oseb in je primerna za družinsko uporabo.

Villa Arabela Poreč | Foto:

Na terasi vile je velik bazen z ležalniki za udobno poležavanje. Tukaj bomo našli takšen mir, da na natrpane plaže še pomislili ne bomo. Pravzaprav si bomo svojo lastno obalo ustvarili kar sami.

Villa Arabela Poreč | Foto:

Šumenje morja tukaj nadomesti šumenje oljk in rahlega vetriča s sosednjih gričev. Posedanje po obmorskih lokalih tu lahko zamenjamo za izvrstna kulinarična razvajanja v številnih okoliških restavracijah, kjer nam bodo razkazali vso gurmansko raznolikost Istre in Sredozemlja.

Ko si bomo zaželeli mestnega vrveža, se bomo odpeljali v bližnji Poreč, Vrsar ali Rovinj. Na voljo so tudi kolesa, tako da lahko raziskujemo bližnje vasice.

  • Poreč ima več kot dvatisočletno zgodovino in je postal priljubljena počitniška destinacija. V mestu se lahko sprehajamo med številnimi zgodovinskimi biseri, medtem ko nas v bližnji okolici čakajo naravne znamenitosti, kot so kraške jame Mramornica, Feštinsko kraljestvo in Baredine ter nepozabni Brioni.

Kraljevsko razkošje

Villa Arabela Poreč | Foto:

V Villi Arabela, ki ima 200 kvadratnih metrov bivalne površine, so štiri udobne spalnice z zakonskimi posteljami, ena od njih je v pritličju, preostale tri v nadstropju. Vsaka soba poleg lastne kopalnice ponuja tudi osupljive razglede na prelepo okolico. Vse sobe so opremljene s klimatskim prezračevalnim oziroma grelnim sistemom.

Sprehod po posameznih prostorih:

Fotogalerija
1 / 11

Kuhinja je bogato opremljena z različnimi napravami za pripravo kave, velikim hladilnikom, pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico, pečico, štedilnikom, steklokeramično ploščo, kotličkom za kavo, opekačem za kruh in z vso posodo ter priborom. V bližini kuhinje je prostoren jedilni prostor z okroglo mizo za osem pogrinjkov.

Villa Arabela Poreč | Foto:

Goste pri prihodu vedno pričaka okusna dobrodošlica: pijača, lokalno istrsko vino, lokalni sir in domači kruh.

Celotna vila je bila skrbno opremljena, veliko pozornosti so namenili detajlom, vse skupaj pa diha s sredozemsko okolico. Bivanje v takšni vili je velik estetski užitek, to niso le navadne počitnice. To je življenjski slog, ki nas popolnoma sprosti.

Villa Arabela Poreč | Foto:

Villa Arabela Poreč | Foto: Villa Arabela

Rakovci 17, Baderna, Hrvaška

Telefon: 00386(0) 40912944

Email: info@villa-arabela.com

rezerviraj zdaj | Foto:

Ne spreglejte