SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Termalni vodni park Terme Ptuj

Raj za ljubitelje poletnih vodnih radosti

Sava hotels |  | Foto:
Oglasno sporočilo

Na vzhodnem delu Štajerske ob reki Dravi leži kraj, kjer vas čaka toliko možnosti za brezskrbne vodne vragolije, da bi potrebovali načrt, da ne bi česa izpustili! Dobrodošli v Termalni vodni park Terme Ptuj, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts! Skok z vodnimi blazinami ali počitek v senci dreves? Vriskanje v bazenu z valovi ali sproščanje ob osvežilni pijači? Nabiranje plavalnih zamahov v olimpijskem bazenu ali plovba po počasni reki? Svetujemo, da v Termalnem parku Terme Ptuj preizkusite čisto vse!

Pisani tobogani ponujajo vse – od spustov z vodnimi blazinami do prostega pada in skokov v osrednjem delu tobogana. Najdete lahko tobogan za prav vsako stopnjo poguma! | Foto: Pisani tobogani ponujajo vse – od spustov z vodnimi blazinami do prostega pada in skokov v osrednjem delu tobogana. Najdete lahko tobogan za prav vsako stopnjo poguma!

Olimpijski bazen ponuja dovolj vodnih površin za plavanje, atraktivne skoke s skakalnice z višine treh ali petih metrov in namakanje ob robu bazena. | Foto: Olimpijski bazen ponuja dovolj vodnih površin za plavanje, atraktivne skoke s skakalnice z višine treh ali petih metrov in namakanje ob robu bazena.

Ko se zasliši sirena, bazen z valovi pokaže svojo moč! Podajte v boj z bolj ali manj visokimi valovi, skačite čeznje in se pri tem nadvse zabavajte! | Foto: Ko se zasliši sirena, bazen z valovi pokaže svojo moč! Podajte v boj z bolj ali manj visokimi valovi, skačite čeznje in se pri tem nadvse zabavajte!

Počasna reka vabi vse, ki se želite sončiti z eno nogo v vodi. Uležite se v napihljiv obroč in se prepustite počasnemu toku reke. Pri tem opazujte dogajanje okoli sebe. | Foto: Počasna reka vabi vse, ki se želite sončiti z eno nogo v vodi. Uležite se v napihljiv obroč in se prepustite počasnemu toku reke. Pri tem opazujte dogajanje okoli sebe.

Poleg vodne zabave vas čakajo vodene aktivnosti ob bazenih, rekreacija na zelenici ali uživanje na ležalnikih v senci velikih dreves. | Foto: Poleg vodne zabave vas čakajo vodene aktivnosti ob bazenih, rekreacija na zelenici ali uživanje na ležalnikih v senci velikih dreves.

Grand Hotel Primus – vaš poletni dom za popolno sprostitev

Zraven Termalnega vodnega parka Terme Ptuj vas čaka superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus, ki je idealno izhodišče za odkrivanje skrivnosti najstarejšega slovenskega mesta, saj le korak od Ptuja ponuja udobje in zabavo za vso družino. | Foto: Zraven Termalnega vodnega parka Terme Ptuj vas čaka superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus, ki je idealno izhodišče za odkrivanje skrivnosti najstarejšega slovenskega mesta, saj le korak od Ptuja ponuja udobje in zabavo za vso družino.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološkim jamstvom

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Ti med drugim vsebujejo 100-odstotno brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.


Naročnik oglasne vsebine je SAVA TURIZEM.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin