Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 1. 2020,
13.23

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča HIT Alpinea

Natisni članek

Kranjska Gora HIT Alpinea advertorial smučanje

Četrtek, 30. 1. 2020, 13.23

2 meseca, 1 teden

Popolne zimske počitnice v idilični vasici

Vsebino omogoča HIT Alpinea

Že razmišljate o tem, kako bi si popestrili letošnje zimske počitnice? Pripravite se na zabaven beli teden v znamenju popolne zimske pustolovščine, v kateri bodo uživali prav vsi družinski člani. Obiščite Kranjsko Goro in uživajte v vseh vragolijah, ki vam jih ponuja ta idilična gorenjska vas.

Popolna zimska počitniška destinacija za vso družino je praktično za ovinkom. Preverite neverjetno smučarsko ponudbo v Kranjski Gori. | Foto: Getty Images Popolna zimska počitniška destinacija za vso družino je praktično za ovinkom. Preverite neverjetno smučarsko ponudbo v Kranjski Gori. Foto: Getty Images

Kranjska Gora je sinonim za popolne družinske počitnice, in to prav vse dni v letu. Nedvomno pa je zima tisti letni čas, v katerem dobi prav poseben čarobni značaj. Mesto namreč oživi, v njem pa se prebudi neverjetna želja po zimskih preizkušnjah – in Kranjska Gora je dokazano pravi raj za ljubitelje uživanja v radostih, ki jih ponuja zima. In kar je najboljše: to je kraj, v katerem uživajo tako najmanjši družinski člani kot tudi starši ali stari starši, ki si po napornem dričanju po belih strminah zaželijo umirjeno razvajanje v wellnessu ali ob vrhunski kulinariki.

Izkoristite posebno ponudbo: smučarski paket Kranjska Gora

Ujemite sonce na Snežni plaži in doživite počitnice v najboljšem smučarskem hotelu.

Hit Alpinea | Foto:

Paket za smučarske navdušence vključuje:

  • 5-krat ali 7-krat prenočitev v standard sobi,
  • samopostrežni zajtrk in večerjo v hotelski restavraciji,
  • 2-krat v času bivanja vstop v savno (pri sedemdnevnem paketu 3-krat) - samo za odrasle,
  • vstop v Vodni park Aqua Larix in v bazen Sprostitvenega centra Kompas (tudi nočno kopanje ob petkih in sobotah do 23. ure),
  • 4- oziroma 6-dnevno smučarsko vozovnico za Kranjsko Goro – vključena nočna smuka – po tedenskem razporedu (ali za nesmučarje: vrednostni bon 80 EUR oz. 120 EUR za wellness in gostinstvo – velja za vse gostinske objekte in wellness centre skupine Hit Alpinea),
  • animacijski program (po rednem programu),
  • 15-odstotni popust na masaže,
  • 10-odstotni popust na izposojo smučarske opreme in šolo smučanja (Intersport Bernik Kranjska Gora).

HIT Preveri | Foto:

HIT Alpinea | Foto:

Prebudite smučarja v sebi

Kranjska Gora ponuja izjemno priložnost za pravo smučarsko avanturo – za začetnike in za vse tiste, ki ste že zelo vešči karvanja. To je popolna destinacija za otroke in vse nadobudne smučarje, saj se lahko pohvalijo s številnimi lahkimi progami, ki so dovolj široke in položne ter tako idealne za prve smučarske zavoje.

Na svoj računa pa v Kranjski Gori pridejo vsi ljubitelji teka na smučeh. V Ratečah je namreč na razpolago 15 kilometrov prog za drsalno tehniko, ki so povezane z italijansko stranjo, ter 5,5 kilometra tekaških prog za klasično tehniko. Pravo doživetje pa je tudi tek na progah v Planici.

HIT Kranjska Gora | Foto: V Kranjski Gori je vse na dosegu roke

Bistvo zabave v Kranjski Gori je poleg prečudovite naravne kulise neverjetno udobje, kjer ima vsak obiskovalec vse na dosegu roke. V nekaj minutah tako lahko iz smučarskih čevljev in smučarske jakne smuknete v kopalke, drsalke ali obujete pohodniško opremo ter se podate na raziskovanje okolice.

Rezervirajte svoje družinske počitnice še danes in si tako zagotovite popolno zimsko idilo.

gumb preveri ponudbo | Foto:

Zabava traja ves dan

In ko so smučarske noge že utrujene od neskončnega vijuganja, mehka lička pa že pordela od svežega in hladnega zraka in ko v trebuhu že pošteno zakruli, se v Kranjski Gori zabava prevesi v drugo vrsto sproščanja.

V treh vrhunskih hotelih vam omogočajo popolno sprostitev in udobje, ki si ga zaslužite na svojih družinskih počitnicah.

Ramada Resort je popoln smučarski hotel tik ob vznožju smučarskega raja. Tukaj se sanje o tem, da bi iz postelje skočili neposredno na smuči, lahko uresničijo. Da bo spanje res dobro, pa bodo poskrbele udobne in na novo opremljene sobe.

Ramada Resort: Z novimi posteljami opremljene sobe. | Foto: Hit Alpinea Ramada Resort: Z novimi posteljami opremljene sobe. Foto: Hit Alpinea

Odlično družinsko počitniško zatočišče je tudi hotel Kompas, ki se lahko pohvali z večjimi družinski sobami s štirimi posteljami.

V samem središču mesta vabi še Ramada Hotel & Suites, ki velja za top izbiro med družinami.

Vsem, ki bi se radi umaknili od živahnega smučarskega vrveža, priporočamo nastanitev v apartmajih Vitranc, primernih za tiste, ki imajo radi več svobode, saj so apartmaji opremljeni s kuhinjami in letos osveženi (novi kavči, kuhalne plošče, hladilniki …).

Sodobno opremljene hotelske sobe bodo postale pravo zatočišče za zaslužen počitek, bogata in raznolika hotelska ponudba pa bo poskrbela, da res nikoli ne bo dolgčas.

hit alpinea | Foto:

Medtem ko se bodo otroci lahko zabavali v organiziranih animacijah, se boste lahko starši brezskrbno predajali izvrstni wellness ponudbi. Na voljo sta kar dva wellness centra: Wellness Aqua Larix z lepotnim centrom Vita v hotelu Ramada Resort Kranjska Gora in Sprostitveni center v hotelu Kompas. Skupaj je kar 400 kvadratnih metrov vodnih površin.

Za popolno zimsko idilo pa so v Kranjski Gori poskrbeli tudi z drsališčem Borovška šajba na trgu pred hotelom Ramada Hotel & Suites. Drsate lahko tudi v Mojstrani pri smučišču in na naravnem drsališču jezeru Ledine v Ratečah.

Ne spreglejte