Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 12. 2017,
8.04

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča HIT ALPINEA D.O.O.

Natisni članek

zima počitnice advertorial zimska rekreacija

Torek, 19. 12. 2017, 8.04

2 meseca, 1 teden

Podarjamo razvajanje v Kranjski Gori

Vsebino omogoča HIT ALPINEA D.O.O.

Zima je obdobje, ko obiskovalci in gosti od blizu in daleč poiščejo Kranjsko Goro za doživetje zimskih radosti, a ta ponuja veliko več kot le smučišča.

V Kranjski Gori so za začetek smučarske sezone pripravili BOOM paket, ki vključuje ugodne cene smučarskih vozovnic na hotelskih recepcijah, popuste pri izposoji opreme, vstope v bazene.

Prvi termin izjemno ugodnih počitnic se počasi približuje h koncu, a za vse zamudnike se bodo ponovile marca. Z nekaj sreče in malo znanja si jih lahko v naši nagradni igri ob koncu tega prispevka prisvojite ravno vi!

 

Kranjska Gora, ki je privlačna in vabljiva vse leto, v zimskem obdobju še posebej zaživi. Ne glede na to, ali iščete aktivne počitnice, sproščen oddih ali poljubno kombinacijo, vam Kranjska Gora zagotavlja, da bo vaše doživetje polno in popolno. Najbolje, da se o tem prepričate sami.

Foto: Hit Alpinea | Foto: Foto: Hit Alpinea

Za vsakega se bo našlo nekaj

Bele strmine Kranjske Gore in bližnje okolice so primerne tako za izkušene smučarje kot tudi za vse tiste, ki si to šele želijo postati. V Kranjski Gori jim je na voljo kar devet prog, te so večinoma le nekaj korakov oddaljene od kranjskogorskih hotelov, še osem pa jih je nedaleč od sosednje vasi Podkoren.

Rekreativni smučarji, družine in začetniki posebej cenijo Kranjsko Goro zaradi tistih prog, kjer lahko ob budnem očesu smučarskih učiteljev naredijo svoje prve ali nadaljevalne smučarske korake, ali pa se preprosto prepustijo sproščenim užitkom smučanja brez tekmovalnosti in visoke zahtevnosti.

Ski paket

Za več informacij obiščite spletno stran Hit Alpinea ali jih pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 88 30

Foto: Hit Alpinea | Foto: Foto: Hit Alpinea Zapodite se po drsališču

Pozimi si lahko v Kranjski Gori obujete tudi svoje ali izposojene drsalke in se zapodite po umetnem drsališču med hoteloma Ramada Resort Kranjska Gora in Kompas. Še posebej romantično je večerno drsanje. Starši se lahko dodobra nasmučate, medtem ko se otroci družijo na drsališču. Drsate lahko tudi v Mojstrani pri smučišču.

Drsališče z najlepšo panoramo pa je seveda umetno jezero Jasna, ki pozimi služi kot naravno drsališče ...

S smuči v bazen

Po smučanju ali drsanju pa si lahko privoščite še skok v bazene (nočno kopanje ob koncih tedna traja do 23. ure), ki ponujajo lep pogled na osvetljeno smučišče ter razvajanje v središču dobrega počutja. Tudi za to je v Kranjski Gori več kot odlično poskrbljeno.

Kranjska Gora, bazeni | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Snežna pot, vodi me! Kranjska Gora, tek na smučeh | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Če radi tečete na smučeh, se napotite na 40 kilometrov skrbno vzdrževanih prog iz središča Kranjske Gore mimo izvira Save Dolinke in skakalnic v Planici v dolino Tamar ter v Gozdu Martuljku. Urejene tekaške proge so tudi v Mojstrani in Zgornji Radovni.

Kondicijsko zahteven je tek od Rateč do Tamarja z 260 višinskih metrov vzpona. Vsi s preveč večerne energije pa se podajte na nočni tek po osvetljenem travniku za hotelom Kompas v Kranjski Gori.

Začrtajte si svojo traso teka! Tek na smučeh je pozimi gotovo najlepši način za ogled Zgornjesavske doline.

Obratovanje naprav

Zemljevid prog za tek na smučeh.pdf

Kako so videti počitnice v najboljšem smučarskem hotelu v Sloveniji? 

Tudi to lahko izveste lahko v Kranjski Gori! Kje? V hotelu Ramada Resort.

Tik ob smučišču, ob vznožju smučarskega raja, kraljuje Ramada Resort Kranjska Gora, ki je letos že petič zapored osvojil prestižno mednarodno nagrado World Ski Awards v kategoriji najboljši smučarski hotel v Sloveniji. Urejene sobe s pogledom na čudovit alpski svet vam bodo pričarale udobne in slikovite počitnice.

Tudi kopanje v zastekljenem vodnem parku sredi smučišča je predvsem pozimi nepozabno doživetje. Hotel je od središča Kranjske Gore oddaljen vsega sto metrov, 118 sob s štirimi zvezdicami pa ima vse za sproščen oddih.

Ramada Resort Kranjska Gora je večkratni dobitnik nagrade Best ski hotel in Slovenia.  | Foto: Hit Alpinea Ramada Resort Kranjska Gora je večkratni dobitnik nagrade Best ski hotel in Slovenia. Foto: Hit Alpinea

World Ski Award je sestrska organizacija World Trade Awards in v strokovni javnosti predstavlja t. i. turistične oskarje. Tekmovanje, ki so ga organizatorji prvič izvedli leta 2013, vsako leto zaobjame več kategorij: smučarske destinacije, hoteli, butični hoteli, turistični operaterji in specializirane agencije, top novosti … Ocenjevanje, pri katerem sodelujejo tisti, ki so poslovno vpeti v smučarsko dejavnost, pa tudi splošno občinstvo, poteka v več kot 30 državah sveta.

Preverite še druge nastanitve

Foto: Hit Alpinea | Foto: Foto: Hit Alpinea

Pestro dogajanje in raznolika ponudba

Naše najbolj znano smučarsko letovišče je vedno zelo gostoljubno, njegove hotelske in apartmajske zmogljivosti pa vas bodo tudi letos z veseljem razvajale z domačo kulinariko, pestrim izborom športnih aktivnosti, storitvami za dobro počutje in dodatnim pestrim programom.

 

Ne spreglejte