Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 1. 2018,
9.13

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Flughafen Parken GmbH

Natisni članek

Dunaj letališče advertorial potovanja parkirišča

Sreda, 31. 1. 2018, 9.13

2 meseca, 1 teden

Poceni poleti, drago parkiranje na letališču Dunaj

Vsebino omogoča Flughafen Parken GmbH

Kot poroča avstrijski časnik derStandard, je dunajsko letališče za polete med najcenejšimi, medtem ko je parkiranje med najdražjimi v Evropi. Boljša alternativa je parkirišče v slovenski lasti, Panda Parken.

PANDA | Foto:

Dunajsko letališče je s parkirnino daleč med najdražjimi sedemnajstimi nemškimi in enajstimi mednarodnimi letališči. Kot poroca derStandard, potniki na Dunaju odštejejo vec kot v Münchnu , v New Yorku, v Londonu, in celo v Tokiu in Zürichu, kadar govorimo o dražjih tarifah. Tudi pri parkiriščih nižjega cenovnega razreda je parkiranje na Dunaju v povprečju še vedno dvakrat dražje kot primerljiva nemška letališča.

Polovico cenejša rešitev je parkirišče v slovenski lasti

Panda Parken | Foto:

Potniki, ki se tako visokim cenam želijo izogniti, parkirajo na parkirišču v slovenski lasti, ki je svoja vrata odprlo leta 2016 s preprosto željo nuditi boljšo storitev parkiranja za vsaj polovico cene.

Panda Parken parkirišče je od letališča oddaljeno le 3 min. Ponudba zraven parkiranja prav tako vključuje direkten prevoz potnikov in prtljage do terminala ter nazaj do parkirišča - z luksuzno opremljenim kombijem – mercedes V razred. Tako potniki ne privarčujejo samo pri ceni parkiranja, ampak tudi na času zaradi dolgotrajne hoje od letališkega parkirišča do želenega terminala, ter pri nošenju prtljage.

Rene Weingerl, direktor podjetja Panda Parken, pravi: "Ne želimo biti le najcenejši, ampak tudi najboljši. V Avstriji lahko uspemo le z najboljšo storitvijo."

panda parken | Foto:

O kvaliteti storitve govorijo številne ocene na spletu ter število rednih strank, med katere ne spadajo le poslovneži, ampak tudi marsikatera avstrijska pop zvezdica. Celo Playboy zajčice, ki z Dunaja potujejo na slikanja v tujino, parkirajo na Panda Parken parkirišču. "Zelo radi jih imamo. Prijetna dekleta," v šali povzema direktor.

Med slovenskimi gosti je ogromno športnikov in navijačev, ki z Dunaja letijo na tekme. "Gostili smo vse od odbojkarskih ekip, nogometašev NK Maribor in Domžal kot tudi številne navijače košarke, ki so pred kratkim potovali podpirat naše fante v Turčijo." G. Weingerl, ki je pred leti zapustil Slovenijo in je velik pristaš NK Maribor, se še posebej rad spominja trenutka, ko mu je g. Veselić, vodja logistike NK Maribor, podaril dres v zahvalo za dobro opravljeno storitev.


Cene parkirišč na letališču Dunaj

Parkiranje na letališču možnost 1 :PARKHAUS 4

Vrsta parkiranja: v garaži

Doseg terminala: hoja do terminala 7-10 min, prtljago je potrebno prenesti ročno

Cena parkiranja za 7 dni: 185,90 evra

 

Parkiranje na letališču možnost 2: PARKPLATZ C – STANDARDTARIF

Vrsta parkiranja: parkirišče na prostem, brez prisotnosti osebja

Doseg terminala: hoja do terminala 15-20 min, prtljago je potrebno prenesti ročno

Cena za 7 dni: 99 evrov

VIR: Vienna Airport

 

Parkiranje na Panda Parken Parkirišču

Ograjeno, videonadzorovano, 24/7 prisotnost osebja, parkiranje v garaži.

Doseg terminala: 3-minutna udobna vožnja z luksuzno opremljenim kombijem mercedes V razred, direktno do terminala.

Cena za 8 dni: 59 evrov

Povezava na Panda Parken: www.pandaparken.com/slo

Uporabite našo storitev in nato priporočite Panda Parken prijateljem. Za vsako njihovo rezervacijo vas bomo nagradili z petimi evri.

Panda | Foto:

Panda Parken je razvil zelo preprosto aplikacijo, s katero lahko vsako parkirišče priporočite prijateljem in za vsako izpeljano rezervacijo prejmete 5 evrov. Panda Parken Team vse bralce Siol.net poziva, da kliknete na stran https://www.pandaparken.com/priporocilo in jih z nekaj kliki priporočite prijateljem, ki morda letijo z dunajskega letališča.

VIRA: www.derStandard.at in www.parking.viennaairport.com/de/

Ne spreglejte