Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 2. 2015,
8.41

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

MasterCard Slovenija izlet

Torek, 24. 2. 2015, 8.41

7 let, 12 mesecev

Odkrivaj Slovenijo z nami do konca leta!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Dragi bralci, kmalu se podajamo v nove vsebinske vode, ravno prav razburkane, da nas bodo skupaj odnesle nepozabnim doživetjem naproti.

Tok nas bo skupaj odnesel v kraje, ki se sicer ne znajdejo pogosto na zemljevidu naših poti, čeprav so lepi, zanimivi, morda nenavadni, vsekakor pa prijetni. Predstavili in približali vam bomo malo manj turistično izpostavljene kotičke naše prelepe Slovenije. Potepati se bomo začeli 1. marca in z nami boste lahko lepote odkrivali vse do 31. decembraskupaj bomo celih deset mesecev. Vsebine bomo objavljali trikrat tedensko: dvakrat bodo informativne narave, na primer kje so pohodi, kam za dan žena, o kolesarskih poteh ... enkrat tedensko pa bomo pripravili video reportažo iz kraja, ki ga bomo obiskali. Morda boste ob spremljanju naših posnetkov dobili idejo za izlet ob koncu tedna. V videu bomo namreč predstavili, kam se lahko podate na izlet, kaj si je tam vredno ogledati, kje si privoščiti dobro kosilo, zgodbe pa bomo popestrili z zanimivimi sogovorniki, včasih izbrskali kakšno lokalno legendo ali pa se udeležili zanimivega lokalnega dogodka ali prireditve.

Povezali se bomo tudi z lokalnimi turističnimi organizacijami, ki bodo obveščale o zanimivih doganjih, seveda pa bomo tudi vas, bralce povabili, da z nami delite nepozabne trenutke, ki ste jih doživeli na svojih potepanjih.

Kam nas bo pot zanesla?

Popeljali se bomo prek Gorenjske, Štajerske, Prekmurja, Bele Krajine, Obale, Severne Primorske, Dolenjske, Notranjske, Koroške .... obiskali smučišča, kmečke turizme, jezera, reke in morje, jame, adrenalinske parke, mesta, podeželje, neokrnjeno naravo, gore, ravnice, kolesarske in motoristične poti ... Ne bo nam dolgčas!

Poleg koristnih informacij in idej pa boste naši bralci deležni še posebnih ugodnosti: na obiskani lokaciji boste lahko ob plačilu s kartico MasterCard vnovčili določen popust ali ugodnost, ki jo omogoča pokrovitelj naše nove rubrike. V sodelovanju s pokroviteljem, torej družbo MasterCard, pa bomo organizirali tudi natečaj za najboljše reportaže bralcev. In jih, seveda, nagradili.

Pridružite se nam na tej dogodivščini, skupaj odkrijmo manj znane slovenske kotičke, se naučimo česa novega, predvsem pa se zabavajmo!

Ne spreglejte