Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 6. 2021,
8.53

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča SAVA TURIZEM

Natisni članek

poletje dopust počitnice advertorial

Četrtek, 3. 6. 2021, 8.53

2 meseca, 1 teden

Nepozabne počitnice v najlepših kotičkih Slovenije

Vsebino omogoča SAVA TURIZEM

Če ste tudi vi med tistimi, ki so zadnje mesece sanjarili o odkrivanju novih krajev, oddihu, na katerem lahko končno ustvarite nove spomine, in sprostitvi ob vodnih vragolijah – končno je prišel čas za vse našteto, in to čisto blizu doma! V največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts vas pričakujejo v kar 3 termah in zdraviliščih v termalni panonski Sloveniji, raznolikih nastanitvah na Bledu in 3 resortih na slovenski obali. Povsod lahko unovčite tudi turistične bone! Ste pripravljeni na počitnice, kjer je vsak dan drugačen in nepozaben?

Svež alpski zrak in pravljični razgledi na Bledu

Hotel Park

V sobah prenovljenega Hotela Park vas bo začaral pogled na Blejsko jezero. | Foto: V sobah prenovljenega Hotela Park vas bo začaral pogled na Blejsko jezero.

Prepustite se popolnemu odklopu in sprostitvi na bazenu in v savnah Spa Park. | Foto: Prepustite se popolnemu odklopu in sprostitvi na bazenu in v savnah Spa Park.

Iz vinske fontane v hotelski restavraciji si lahko natočite izbrana slovenska vina. | Foto: Iz vinske fontane v hotelski restavraciji si lahko natočite izbrana slovenska vina.

Pogoji za počitnikovanje v namestitvah SHR

Po uredbi Vlade Republike Slovenije v nastanitvenih obratih Sava Hotels & Resorts lahko bivajo le osebe, ki imajo ob prijavi dokazilo o negativnem rezultatu testa na virus SARS-CoV-2 s testom PCR ali s testom HAG, ki pa ne sme biti starejši od 48 ur, oziroma so cepljene proti novemu koronavirusu ali so ga že prebolele. Brez opravljenega testa lahko bivajo osebe, ki še niso dopolnile 15 let in bivajo skupaj z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki. V zgoraj naštete omejitve pa se ne štejejo poslovni gostje in osebe na zdraviliškem zdravljenju. Več informacij o pogojih najdete tukaj.

Termalni oddih za vsak okus

Terme 3000 – Moravske Toplice

Adrenalinske nadobudneže bo navdušil Termalni park Terme 3000 s tobogani, na svoj račun bodo prišli tudi vsi, ki radi nabirajo plavalne zamahe, pod krošnje dreves pa se lahko umaknete pred žgočim soncem.  | Foto: Adrenalinske nadobudneže bo navdušil Termalni park Terme 3000 s tobogani, na svoj račun bodo prišli tudi vsi, ki radi nabirajo plavalne zamahe, pod krošnje dreves pa se lahko umaknete pred žgočim soncem.

V Termah 3000 lahko izbirate med tremi hoteli, udobnimi apartmaji, očarljivimi hiškami in prostranim kampom! | Foto: V Termah 3000 lahko izbirate med tremi hoteli, udobnimi apartmaji, očarljivimi hiškami in prostranim kampom!

Terme Ptuj

Dobrodošli v Termalni park Terme Ptuj! Vabimo vas k skoku z vodnimi blazinami ali na počitek v senci dreves. Ste bolj za vriskanje v bazenu z valovi ali sproščanje ob osvežilni pijači? Vodna aerobika ali plovba po počasni reki? | Foto: Dobrodošli v Termalni park Terme Ptuj! Vabimo vas k skoku z vodnimi blazinami ali na počitek v senci dreves. Ste bolj za vriskanje v bazenu z valovi ali sproščanje ob osvežilni pijači? Vodna aerobika ali plovba po počasni reki?

Kje boste preživeli letošnje poletje? V udobju Grand Hotela Primus ali v sproščenem objemu Kampa Terme Ptuj, mobilnih hišk ali bungalovov? | Foto: Kje boste preživeli letošnje poletje? V udobju Grand Hotela Primus ali v sproščenem objemu Kampa Terme Ptuj, mobilnih hišk ali bungalovov?

Zdravilišče Radenci

V Zdravilišču Radenci vas pričakuje termalna oaza z 10 bazeni in božajočimi termalnimi mehurčki. | Foto: V Zdravilišču Radenci vas pričakuje termalna oaza z 10 bazeni in božajočimi termalnimi mehurčki.

Preizkusite edinstveni mineralni wellness in si privoščite poživljajočo kopel v mineralni vodi, bogati s CO2, iz Radencev. | Foto: Preizkusite edinstveni mineralni wellness in si privoščite poživljajočo kopel v mineralni vodi, bogati s CO2, iz Radencev.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Zadnji med drugim vsebujejo 100-odstotno brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje, možnost premika termina in prilagodljive rezervacije.

Nepozabni trenutki na slovenski Obali

St. Bernardin Resort Portorož

Prisluhnite istrskim zgodbam prenovljenega Hotela Histrion le korak do morja. | Foto: Prisluhnite istrskim zgodbam prenovljenega Hotela Histrion le korak do morja.

V Morskem vodnem parku Termaris v Hotelu Histrion se prepustite učinkom "mladega morja". | Foto: V Morskem vodnem parku Termaris v Hotelu Histrion se prepustite učinkom "mladega morja".

San Simon resort Izola

Zaliv z mivko in toboganom bo razveselil kopalce vseh starosti. | Foto: Zaliv z mivko in toboganom bo razveselil kopalce vseh starosti.

Prenovljeni Hotel Haliaetum poleg sodobne opreme ponuja tudi družinske sobe. | Foto: Prenovljeni Hotel Haliaetum poleg sodobne opreme ponuja tudi družinske sobe.

Salinera resort Strunjan

Bioenergijski Salinera resort Strunjan je obkrožen z neokrnjeno naravo in leži v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan. | Foto: Bioenergijski Salinera resort Strunjan je obkrožen z neokrnjeno naravo in leži v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan.

V Hotelu Salinera se zbujate ob zvoku morskih valov in oglašanju galebov, nato pa ob vonju mogočnih borovcev uživate v prvi jutranji kavi. | Foto: V Hotelu Salinera se zbujate ob zvoku morskih valov in oglašanju galebov, nato pa ob vonju mogočnih borovcev uživate v prvi jutranji kavi.

Ne spreglejte