SiolNET. Trendi Potovanja
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najdražje se spi na Obali

4

termometer

Pregled cen hotelskih namestitev za prvo polovico letošnjega leta je pokazal, da je Obalno-kraška najdražja slovenska regija.

Po raziskavi spletne strani www.trivago.si, ki je opravila primerjavo cen za standardno dvoposteljno sobo v preteklih šestih mesecih, je pokazala, je Obalno-kraška najdražja slovenska regija, ko govorimo o hotelskih namestitvah – povprečna cena dvoposteljne sobe v prvi polovici letošnjega leta znaša 144 evrov. Drugo mesto zaseda Notranjsko-kraška regija, kjer je treba za standardno dvoposteljno sobo v povprečju odšteti 119 evrov, najcenejša slovenska regija pa je Goriška s povprečno ceno 83 evrov.

Prav tako je www.trivago.si primerjal cene hotelskih sob za posamezna slovenska mesta, in sicer za obdobje januar-junij 2014. Titulo nadražjega je zavzel Portorož s povprečno ceno 169 evrov, na drugem mestu je Rogaška Slatina s prav tako zasoljenimi 144 evri za noč v standardni dvoposteljni sobi. Na dnu lestvice sta se znašli Nova Gorica in Radovljica s povprečno ceno 72 in 70 evrov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin