Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 6. 2015,
10.29

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

počitnice poletje terme Terme Krka advertorial

Torek, 23. 6. 2015, 10.29

2 meseca

Malo drugačne počitnice daleč od morja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Že razmišljate o tem, kje bi preživeli letošnje poletne počitnice? Namesto na plaži si letos raje privoščite drugačno razvajanje, v katerem bo uživala vsa družina.

Prihajajoče poletne temperature kar kličejo po tem, da si poiščemo kotiček, kjer se bomo lahko prijetno ohladili – v prijetni družbi in z veliko razigranosti.

Prav takšne počitnice po meri vsakega družinskega člana ponujajo v Dolenjskih Toplicah, natančneje v njihovem najbolj ekskluzivnem hotelu Balnea.

Medo Tedo, najboljši prijatelj najmlajših

V Dolenjskih Toplicah so skrbno razmišljali o ponudbi za najmlajše, ravno zato so k sodelovanju povabili najbolj zabavnega, pametnega in simpatičnega medvedka na svetu! Medo Tedo bo v času vaših počitnic postal najboljši prijatelj vaših otrok. Poskrbel bo, da bodo najmlajši obiskovalci ves čas nasmejani, prirejal jim bo nepozabne zabave in jih celo učil kuhati. Medo Tedo bo namreč prirejal posebne kuharske delavnice, v katerih bodo otroci spoznali kuharske veščine največjih mojstrov.

Prijaznemu medvedku, ki je v Dolenjske Toplice prišel iz Kočevskega Roga, bodo hvaležni tudi starši, saj mu bodo otroka lahko brez skrbi prepustili v varstvo in si privoščili kakšno brezskrbno razvajanje – sproščujoče in navdihujoče masaže, romantične kopeli v dvoje, lepotilne nege z vrhunsko kozmetiko ali savnanje.

Mokra zabava za vso družino

Poletje ni pravo, če ne vključuje nešteto mokrih vragolij. Wellness Center Balnea je pravi raj za otroke vseh starosti, tudi tiste nekoliko starejše. Gostom so na voljo notranji in zunanji termalni bazen z vodnimi in zračnimi masažami, whirpooli, gejzirji in vodnimi slapovi. Urejenost, čistoča, mir, veliko naravne sence in kakovostna termalna voda so odlike, ki kopališče uvrščajo med najboljše.

Otroci se veselo zabavajo na gusarski ladji, v čofotalniku in na igralih ob bazenu. Staršem ni treba skakati za njimi in se bati, da se bodo izgubili, saj jih imajo vseskozi na očeh. Zato so počitnice v Termah Dolenjske Toplice prave počitnice tudi za mlade starše.

Na izlet z letalom

Okolica Dolenjskih Toplic ponuja ogromno možnosti za izlete. Družinam priporočamo panoramski polet z letalom, večerni piknik ob tabornem ognju ali pa miren sprehod po bližnjih sprehajalnih poteh.

Nagradna igra: Podarjamo vikend paket za dve osebi v Hotelu Balnea **** Superior

Bi tudi sami radi doživeli pomirjujoč, romantičen in dovršeno estetski učinek hotela Balnea in njegovega wellness centra? Odgovorite na spodnje vprašanje. Nekomu izmed vas bomo podelili vikend paket razvajanja za dve osebi v Hotelu Balnea **** Superior.

*Med prispelimi glasovnicami bomo izžrebali 3 nagrajence: 1. nagrajenca 15. junija, 2. nagrajenca 22. junija in 3. nagrajenca 2. julija 2015 . Upoštevali bomo glasovnice, ki bodo pravilno in v celoti izpolnjene. Ime nagrajenca bo objavljeno na spletni strani Term Krka. Z oddajo glasovnice dovoljujete, da vas Terme Krka na navedene naslove obveščajo o aktualni ponudbi in novostih Term Krka.

Ne spreglejte