Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 2. 2017,
15.25

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

Mastercard Disneyland Pariz advertorial

Torek, 14. 2. 2017, 15.25

2 meseca

Malo drugačen pogled na Pariz

Vsebino omogoča Mastercard
Pariz, družina, otroka | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Pariz v dvoje ali Pariz z družino? To je velika razlika in če boste odpotovali z otroki, morate počitnice prilagoditi najmlajšim. To so atrakcije, ki bodo nedvomno navdušile vsakega izmed vas.

Pariz ni samo mesto ljubezni in zaljubljencev, ampak je tudi pravi raj za otroška doživetja. Predstavljamo vam nekaj pariških atrakcij, v katerih bo uživala vsa družina.

#1 Aquarium de Paris

Znameniti pariški akvarij je prava atrakcija za vse generacije. Vrhunec obiska nedvomno predstavlja dolgi predor iz stekla, med sprehodom boste lahko opazovali orjaške morske pse, ki plavajo nad vašimi glavami. Čudovito in hkrati strah vzbujajoče.

#2 Disneyland

Disneyland Pariz | Foto:

Vrhunec otrokovega (pa ne samo njegovega) obiska v Parizu je nedvomno zabaviščni park Disneyland, ki ima vse potrebne sestavine za čarobno zabavo, ki se v trenutku dotakne vsakega obiskovalca. Na številnih atrakcijah boste tudi starši ponovno odkrili otroka v sebi. Čarobnost Disneyja bo nedvomno pustila v vas večni vtis in vas opomnila, kako lepo je bolj pogosto pogledati v otroški svet domišljije.

Bi radi brezplačno odpotovali v Disneyland? Izpolnite vprašalnik in sodelujte v nagradni igri. | Foto: Bi radi brezplačno odpotovali v Disneyland? Izpolnite vprašalnik in sodelujte v nagradni igri.

Ena od najzanimivejših atrakcij v parku je nedvomno četrta sezona pravljičnega doživetja sage Vojna zvezd. Spoznali boste lahko vse glavne junake galaksije in občutili vsaj kanček napetosti, ki se je odvijala v najodmevnejši znanstvenofantastični filmski sagi vseh časov.  Najmlajši se bodo lahko vpisali v akademijo Jedi in tako preizkusili meč, ki jih bo naredil nepremagljive in bodo tako na lastni koži videli, kako brezmejna je moč sile.

#3 Musée de la Magie

Sprehodite se po neverjetnem muzeju čarovnij, kjer boste lahko skupaj z otroki spoznali bogato zgodovino čarodejstva. Med obiskom vaš čaka kar nekaj čarobnih presenečenj, za vas pa bodo uprizorili tudi pravi šov. Vstopite v skrivnostni svet čarodejev, morda vam bodo razkrili kakšno starodavno skrivnost.

#4 Zoološki vrt

Pariški živalski vrt je samo ena od atrakcij znamenitega nacionalnega muzeja Muséum national d’Histoire naturelle. Čeprav ima 80-letno tradicijo, so ga pred časom popolnoma obnovili in se danes predstavlja s čisto novim konceptom. Obiskovalci si boste lahko med ogledom sprehodili skozi pet različnih svetovnih naravnih okolji in tako na enem mestu spoznali življenje živali na različnih koncih sveta.

Lev, živalski vrt | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

#5 Musée Grevin

Muzej voščenih lutk bo vašim najmlajšim omogočil, da bodo lahko od blizu spoznali svoje najljubše junake. Parižani obljubljajo, da je njihov muzej veliko bolj avtentičen od Madame Tussauds.

Makroni | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Pariz morate tudi okusiti

Ne samo za najmlajše: v Parizu si morate privoščiti tudi nekaj sladkega odmora – ob skodelici kave in najljubšim slaščičarskim dobrotam: masleni rogljički, crêpes avec creme de marron (palačinke s kostanjevo marmelado), crème brûlée, mousse au chocolat in seveda pisane macroone (makrone).

Sodelujte: Disneyland čaka na eno slovensko družino

Izpolnite spodnji obrazec, morda bo sreča prav na vaši strani. Štiričlanski družini bomo omogočili potovanje v Disneyland in ji tako pričarali popolno tridnevno doživetje.

Nagradni sklad:

Dve nočitvi v hotelu The Disneyland Hotel,

tridnevna vstopnica za dva tematska parka za vse štiri družinske člane s prednostnim vstopom, ki omogoča hiter dostop z najkrajšimi čakalnimi vrstami na najbolj priljubljene atrakcije v parku, kot sta Space Mountain®: Mission 2 in The Twilight Zone Tower of Terror™,

# letalski prevoz do Pariza,

prevoz z letališča do hotela in nazaj.

 

Nagradna igra je končana. Srečni nagrajenec je Mitja Brezovnik.
Ne spreglejte