SiolNET. Trendi Potovanja
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kam vas je letos vleklo na oddih?

3

termometer

Preverili smo, katere turistične destinacije v Sloveniji ste letos najpogosteje vpisali v iskalnik najdi.si. Izkazalo se je, da vas bolj kot morje zanimajo zdravilišča in smučišča.

Kot vsako leto so tudi letos na najdi.si sestavili lestvice top iskanj v iztekajočem se letu, med drugim tudi najbolj iskanih turističnih destinacij v Sloveniji. Kaže, da vas bolj kot Obala zanimajo zdravilišča in smučišča, saj med prvimi desetimi najpogostejšimi zadetki ni obmorskih krajev.

Na prvem mestu se je sicer znašel Podčetrtek oziroma tamkajšnje Terme Olimia, ki niso le prvič osvojile vrha, ampak so celo novinka na lestvici. Potem sledijo smučišča oziroma smučarske destinacije: na drugem mestu najbolj iskanih je Rogla, tretja je Kranjska Gora, četrti Krvavec, peti Vogel, šeste Golte in sedma Velika planina, šele na osmem mestu pa je Bled, ki je bil lani na vrhu lestvice. Na devetem mestu sicer sledijo še Moravske Toplice, deseta najbolj iskana turistična destinacija pri nas pa je bil v letu 2013 Bohinj.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin