Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 11. 2014,
8.23

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Bled Sava turizem prazniki prazniki december kremšnita

Sreda, 26. 11. 2014, 8.23

4 leta, 6 mesecev

Izkusite toplino adventnega Bleda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Naj vas pri iskanju najbolj slikovite destinacije letošnjega decembra ne odpelje predaleč. Pristno praznično vzdušje boste našli v najbolj romantičnem mestu pod Alpami - na Bledu.

O Blejskem otoku obstaja veliko legend, ena od njih je legenda o potopljenem zvonu, ki jo vsako leto blejski potapljači in njihovi kolegi iz vse Slovenije oživijo na božični dan, ko se potopljeni zvon ponovno dvigne iz jezerskih globin.

Pravljična podoba otoka s cerkvijo sredi jezera tudi v hladnejših mesecih privablja na romantične sprehode ob jezeru v soju bakel. Obiščite "krog prijateljstva" okoli jezera na predzadnji dan starega leta, ko vas bodo domačimi razvajali z domačimi dobrotami.

Sicer pa bodo ves december za praznično razpoloženje skrbeli v Kavarni Park, kjer se odvijajo sejmi domače in umetnostne obrti, številne spremljevalne prireditve, slaščičarji in slaščičarke tudi letos niso pozabili na sladek izbor prazničnih dobrot za 1 evro na kos.

Recept, kako osvojiti srce najdražje osebe

Poskrbela je že za več kot 12 milijonov sladkih nasmehov, pred kratkim je očarala tudi znanega nizozemskega kuharskega mojstra Rudolpha van Veena. Izjemno rahla sladica, ki jo še danes v slaščičarski delavnici Hotela Park na Bledu izdelujejo po originalnem receptu, pripravljajo dnevno svežo iz najboljših sestavin, gre gostom in obiskovalcem Kavarne Park še vedno izjemno v slast. Preizkusite preverjeni recept zapeljevanja tudi sami. Deluje!

Razvajanje v dvoje

Ta majhni, a z naravnimi zakladi bogat kraj izžareva posebno energijo, ki napolni z mirom in vitalnostjo. Odmaknjen od vsakdanjega hitrega tempa, a hkrati sodoben in privlačen v vseh letnih časih.

V wellness centru Živa v hotelu Golf se boste popolnoma sprostili v obsežnem bazenskem delu s čudovitim razgledom na blejsko panoramo, tukaj boste nabrali energijo izpod Alp. Preizkusite alpske masaže z olji gorskih zelišč in gorskega bora, program "glas voda" vključuje masažo stopal, vratu in ramen, svet savn z bazeni do tri ure in svežo alpsko vodo.

Izkusite dobrobiti obloge zdravilnega blata, masažo rok z olji bora in svežo alpsko vodo – vse to je vključeno v programu "moč gora". V okviru programa "modrost srca" boste uživali v borovem pilingu hrbta, masaži hrbta, vratu in ramen z olji gorskega bora in svežo alpsko vodo.

Adventni, božični in novoletni sejem domače in umetnostne obrti na terasi Kavarne Park: ob sobotah in nedeljah: od 29. 11. 2014 do 11. 1. 2015, med 10. in 19. uro; ob 16. uri predstave in program za otroke in odrasle

Ne spreglejte