SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Hotel Livada Prestige*****, Hotel Ajda**** in Hotel Termal**** v Termah 3000

Hoteli s pristno prekmursko zgodbo

Oglasno sporočilo

Sava hotels

Z nepozabnih počitnic prinesemo nešteto zgodb in v Prekmurju slednjih nikakor ne zmanjka! Če imamo srečo, svoje zgodbe z nami deli tudi hotel, ki v času oddiha postane naš drugi dom. V največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts lahko izbirate med kar tremi hoteli v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki vsak na svoj način pripovedujejo zgodbe dežele onkraj Mure, kjer čas teče počasneje.

BOGASTVO PREKMURKSIH OBČUTIJ

HOTEL LIVADA PRESTIGE*****

Sava hotels

Edini 5-zvezdični hotel v Prekmurju – Hotel Livada Prestige***** – v sobah skriva kadi s termomineralno vodo, s pogledom skozi okno sobe pa vas popelje v neskončne prekmurske livade. Zelenice ob hotelu vas vabijo na igro golfa z najdaljšo luknjo v Sloveniji.

Hotel Livada Prestige ima umirjeno hotelsko kopališče, namenjeno le svojim gostom. Hotel Livada Prestige ima umirjeno hotelsko kopališče, namenjeno le svojim gostom.

V Hotelu Livada Prestige lahko poizkusite več kot 50 prekmurskih jedi. V Hotelu Livada Prestige lahko poizkusite več kot 50 prekmurskih jedi.

HOTEL AJDA****

Hotel Ajda je največji hotel v Termah 3000. Pokriti prehodi ga povezujejo z wellness in zdravstveno ponudbo term. Gostom so na voljo hotelski bazeni, prost vstop pa imajo tudi v enega največjih termalnih parkov v Sloveniji. Hotel Ajda je največji hotel v Termah 3000. Pokriti prehodi ga povezujejo z wellness in zdravstveno ponudbo term. Gostom so na voljo hotelski bazeni, prost vstop pa imajo tudi v enega največjih termalnih parkov v Sloveniji.

 

V sobah vas v spanec popeljejo vzglavniki, polnjeni z ajdovimi luščinami. V sobah vas v spanec popeljejo vzglavniki, polnjeni z ajdovimi luščinami.

V hotelski restavraciji lahko poizkusite več kot 40 jedi, ki vsebujejo ajdo. V hotelski restavraciji lahko poizkusite več kot 40 jedi, ki vsebujejo ajdo.

HOTEL TERMAL****

Hotel Termal leži v srčiki termalnega dogajanja in je neposredno povezan z vsemi dobrobitmi črne termalne vode. V njem boste našli vse za svoje dobro počutje! Hotel Termal leži v srčiki termalnega dogajanja in je neposredno povezan z vsemi dobrobitmi črne termalne vode. V njem boste našli vse za svoje dobro počutje!

Na kopališču Hotela Termal se lahko prepustite objemu blagodejne termomineralne vode. Na kopališču Hotela Termal se lahko prepustite objemu blagodejne termomineralne vode.

Na počivališču s kromoterapijo vas valovanje barvne svetlobe zaniha v harmonijo. Na počivališču s kromoterapijo vas valovanje barvne svetlobe zaniha v harmonijo.

Termalni vodni park Terme 3000 – poletni raj za vodne vragolije

Gosti vseh treh omenjenih hotelov imajo prost vstop v enega največjih termalnih vodnih parkov v Sloveniji, kjer se na več kot tri tisoč kvadratnih metrih plavalnih površin za vsakogar najde nekaj. Od adrenalinskih spustov po toboganih do plavalnega bazena in obilice sence za počitek po kopanju. Gosti vseh treh omenjenih hotelov imajo prost vstop v enega največjih termalnih vodnih parkov v Sloveniji, kjer se na več kot tri tisoč kvadratnih metrih plavalnih površin za vsakogar najde nekaj. Od adrenalinskih spustov po toboganih do plavalnega bazena in obilice sence za počitek po kopanju.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Slednji med drugim vsebujejo 100-% brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.

 


 

Naročnik oglasne vsebine je Sava Hotels & Resorts.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin