Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 6. 2021,
12.01

Osveženo pred

5 mesecev, 2 tedna

Vsebino omogoča Pine Beach Pakoštane
Pine Beach Pakoštane družinske počitnice počitnice dopust advertorial

Natisni članek

Četrtek, 3. 6. 2021, 12.01

5 mesecev, 2 tedna

Začutite avtentičnost Jadrana v Pine Beach Pakoštane

Družinske počitnice za popoln odklop od vsakdana

Vsebino omogoča Pine Beach Pakoštane

Poletje je pred vrati in z mislimi smo že pri poletnem dopustu. Kam se letos odpraviti? Vedno znova se Slovenci odpravljamo na hrvaško obalo. Hrvaška je bila od nekdaj priljubljena počitniška destinacija številnih slovenskih družin. Privlačna je predvsem zaradi bližine in bogate ponudbe.

Pine Beach Pakoštane je sinonim za bogat program družinskih aktivnosti v enem naselju.  | Foto: Pine Beach Pakoštane je sinonim za bogat program družinskih aktivnosti v enem naselju.

Hrvaško morje prepriča še tako zahtevnega gosta. Izbira je namreč izjemno pestra in privlačna. Morje je čisto, obdano s peščenimi, prodnatimi in divjimi skalnatimi plažami, narava pa je bogata s številnimi izletniškimi točkami. In ker nam je blizu, se za dopust lahko odločimo v zadnjem hipu.

Prvovrstne počitnice z otroki v neokrnjeni naravi Jadranskega morja

Pine Beach Pakoštane vam ponuja edinstveno poletno počitniško doživetje v neokrnjeni naravi in pristnem mediteranskem okolju. V hitrem sodobnem svetu Pine Beach ponuja umik v kraj, ki poudarja tradicionalne vrednote in počasnejši, sproščen pristop k življenju. Z več kot 50-letno tradicijo vas vabijo na nepozabno doživetje, kjer boste resnično OBČUTILI NARAVO.

Pine Beach je letovišče na Hrvaškem, ki nudi odličen vseobsegajoč dopust za družino in že vrsto let so najštevilčnejši in najljubši gostje Slovenci. Zaradi številnih športnih objektov in družinskih aktivnosti, vključenih v ceno, peščenih plaž in visokih higienskih standardov je Pine Beach odličen primer vsega, kar iščemo, ko si želimo edinstvenih družinskih počitnic.

Naselje Pine Beach slovi po čudovitem peščenem zalivu. Poleg peska pa kilometer dolga obala ponuja tudi skrite skale in lesene pontone za sončenje ter kopanje.

Naravna peščena plaža predstavlja posebno doživetje za otroke, velja pa tudi za pravo redkost na Hrvaškem. Ne samo otroci, tudi odrasli obiskovalci bodo zagotovo uživali v ponudbi zabavnih vsebin in vodnih športov. Na voljo vam je potapljanje, jadranje na deski, jadrnicah, vožnja s kajakom, vodni park in odbojka na mivki. Na voljo imate tudi brezplačne ležalnike za resnično sproščeno uživanje.

Zakaj so počitnice v Pakoštanah nekaj posebnega, preverite spodaj.

Čudovita naravna peščena plaža v Pine Beachu je ena izmed glavnih atrakcij naselja. | Foto: Čudovita naravna peščena plaža v Pine Beachu je ena izmed glavnih atrakcij naselja.

Namestitev v bungalovih pričara pristno doživete počitnice

Med najbolj priljubljenimi je prav namestitev v očarljivih bungalovih, zgrajenih iz lesa in prekritih s trstiko. Nudijo najboljšo kombinacijo kampa in hotela – bivanje v naravi in udobje sobe. Njihova posebnost je, da so brez elektrike za popoln občutek letovanja v naravi od letos opremljeni le z ambientalno svetlobo. Tovrsten oddih bo torej tudi oddih od elektronskih naprav, ki smo jim dnevno (nemalokrat tudi prekomerno) izpostavljeni. A brez skrbi, za nujne potrebe vam je na voljo elektrika na recepciji naselja Pine Beach, za polnjenje telefona pa, letošnja novost, USB-priključki. Brezžični internet vam je, kljub vsemu, vedno na razpolago.

Ti na videz preprosti bungalovi nudijo zares edinstveno preživljanje družinskih počitnic. Skrbno postavljeni v hladno senco borovega gozda ponujajo zatočišče v naravi vsem tistim, ki si želijo oddiha od vsakdanjega sodobnega življenja. Notranjost je opremljena s posteljami, posteljnino in policami za oblačila. Edinstvena konstrukcija bungalovov za prijetno bivanje v vročih poletnih dneh omogoča naravno zračenje.

Bungalovi so na voljo v treh različnih velikostih: za 2, 3 ali 5 oseb. Stranišča so razporejena v skupni zgradbi, tako kot v klasičnem kampu.

Lokalni strokovnjaki vedo, kako sestaviti leseno konstrukcijo, ki omogoča, da bungalov diha, kar dosežejo s tem, da dovolijo, da poletni vetrič skozi trstiko v notranjost prinese delček narave.  Takšna vrsta gradnje se uporablja že od začetkov naselja, ki segajo v leto 1960, znanje pa se prenaša iz generacije v generacijo. | Foto: Lokalni strokovnjaki vedo, kako sestaviti leseno konstrukcijo, ki omogoča, da bungalov diha, kar dosežejo s tem, da dovolijo, da poletni vetrič skozi trstiko v notranjost prinese delček narave. Takšna vrsta gradnje se uporablja že od začetkov naselja, ki segajo v leto 1960, znanje pa se prenaša iz generacije v generacijo.

Pine Beach Pakoštane ALL INCLUSIVE light vključuje:

Namestitev, polni penzion (samopostrežni zajtrk, kosilo, večerja + točene pijače med obroki v restavraciji), šport (jadranje, kajak, windsurf, tenis, namizni tenis, košarka, nogomet, odbojka na mivki, aerobika, vodni park, vaterpolo, badminton, lokostrelstvo, balinanje, mini gym, minigolf, plezalna stena/adventure park), animacija za otroke in odrasle, ležalniki za plažo, parkirišče, WiFi.

Prostorne mobilne hišice za tiste, ki želite maksimalno udobje

Novost v naselju Pine Beach so prostorne mobilne hišice, ki nudijo maksimalno udobje na 40 kvadratnih metrih z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, dnevno sobo, kuhinjo in veliko teraso za sproščanje in druženje. Prostorna, klimatizirana mobilna hiška ima tudi satelitsko televizijo in brezžični internet. Čeprav so mobilne hišice opremljene s kuhinjo, Pine Beach ponuja edinstveno ponudbo storitev "all inclusive" in nastanitve v mobilnih hišicah.

Pine Beach Pakoštane | Foto:

Rezervirajte družinske počitnice, ki vam bodo še dolgo ostale v spominu.

Restavracija Pine Beach vam ponuja predvsem sredozemsko kulinariko z morskimi sadeži, mesom, testeninami, zelenjavo, solatami in sadjem, ki jo vsak dan iz svežih in domačih testenin pripravlja kuhinjsko osebje z dolgoletnimi izkušnjami. Pivo, vino in sokovi, ki so v času obrokov na voljo v restavraciji, so prav tako vključeni v all inclusive storitev. | Foto: Restavracija Pine Beach vam ponuja predvsem sredozemsko kulinariko z morskimi sadeži, mesom, testeninami, zelenjavo, solatami in sadjem, ki jo vsak dan iz svežih in domačih testenin pripravlja kuhinjsko osebje z dolgoletnimi izkušnjami. Pivo, vino in sokovi, ki so v času obrokov na voljo v restavraciji, so prav tako vključeni v all inclusive storitev.

Pine beach za vse željne aktivnega preživljanja dopusta         

Pine Beach je med slovenskimi družinami izjemno priljubljeno letovišče. V ponudbi "all inclusive" so vključeni številni športni objekti in družinske aktivnosti. Prav zaradi tega predstavljajo prvo izbiro za družinske počitnice.

Ponujajo več kot 20 brezplačnih športnih aktivnosti, kot so jadranje, surfanje, adrenalinski park, lokostrelstvo, odbojka na mivki, namizni tenis, aerobika, tenis, košarka, nogomet. Ob morju pa vas očara čudovita peščena plaža, tako da imate v enem objektu popolne storitve.

Otroci se bodo po naselju lahko brezskrbno in nemoteno igrali, saj je celotno območje namenjeno le pešcem, ker so avtomobili parkirani na velikem parkirišču pri vhodu.

Fotogalerija
1
 / 5

Neskončna zabava in sprostitev za vso družino

Čas vsakega popotnika in turista, ki ga lahko preživi na izbrani destinaciji, je omejen, zato ne more v celoti izkusiti in raziskati vsega, kar mu izbrana destinacija ponuja. Če potujete z otroki, lahko velik izziv predstavlja tudi dejstvo, kako poiskati in izbrati dovolj zabavne ter vznemirljive aktivnosti, še posebej.

V naselju Pine Beach zagotavljajo celotne storitve na enem mestu, da bi vam zagotovili sproščen dopust, ki bo hkrati tudi aktiven in zabaven.

Uživajte v brezskrbnosti poletnih počitnic, ne da bi morali načrtovati aktivnosti, v katerih lahko sodelujejo vsi družinski člani. Najmlajšim pa so v naselju Pine Beach zagotovili prav posebno mesto. Svoje razigrane otroke lahko varno in brez skrbi prepustite njihovim animatorjem, ki bodo za njih skrbeli v posebnem prostoru, nedaleč stran od peščene plaže, medtem ko se boste vi sproščali in zabavali. Vsak večer jim je na voljo Mini Disko, kjer lahko zaplešejo z animacijsko ekipo in postanejo del njihove zgodbe.

Brez dvoma je torej poskrbljeno za večerno zabavo celotne družine. Pričakujejo vas tematski večeri, skeči, karaoke, muzikali, veliko zabave in presenečenja.

Pozabite na to, kateri dan v tednu je. A je že ponedeljek? Ne, sobota je. Zakaj bi se trudili z datumi, ko pa občutek ostaja enak - kot da je sobota in ena sama zabava. | Foto: Pozabite na to, kateri dan v tednu je. A je že ponedeljek? Ne, sobota je. Zakaj bi se trudili z datumi, ko pa občutek ostaja enak - kot da je sobota in ena sama zabava.

Zabavajte se v amfiteatru. Animatorji vsak večer pripravijo drugačen zabavni program za vse generacije. | Foto: Zabavajte se v amfiteatru. Animatorji vsak večer pripravijo drugačen zabavni program za vse generacije.

Pojdite na doživetja z otroki po bližnji okolici

#1 Z ladjo na ogled Narodnega parka Kornati

Narodni park Kornati se nahaja med Šibeniško in Zadrsko riviero. Lahko ga obiščete z lastnim čolnom ali pa s kakšno okoliško izletniško ladjo. Za otroke bo vožnja z ladjo posebno doživetje. Za celo družino pa prav gotovo dih jemajoči arhipelag, ki ga sestavlja kar 89 otokov in čeri. Kornati slovijo po brezčasni lepoti in so prepoznani po visokih pečinah, med katerimi najvišje segajo tudi do 80 metrov v višino.

Med vožnjo z ladjo se boste naužili pogleda na kristalno čisto morje. Če boste pokukali tudi pod vodo, pa boste lahko uživali v raznolikih podmorskih bogastvih, zaradi katerih je del Korantov tudi dodatno zaščiten.

#2 Adrenalinski spust po reki Zrmanji

Ko se boste spustili po tej čudoviti kraški reki, boste nagrajeni z izjemno lepoto kanjona, slapov in njene bistre vode. Reka je zgradila skoraj navpično lehnjakovo pregrado, kjer se razkrije pogled na skoraj enajst metrov dolg slap. Deležni boste gromkega zvoka pljuskanja vode in vrtincev reke ter pogleda na to čudovito mojstrovino narave.

#3 Kopanje ob slapovih reke Krke

Narodni park Krka je eno bolj obiskanih izletniških točk, ki omogoča kopanje v naravnem kopališču reke in uživanje v čudovitih razgledih na tamkajšnjo naravo. Preden se reka Krka izlije v morje, tvori izjemno lepe slapove, ki so tudi ena od pomembnejših znamenitosti Hrvaške. Najbolj znan je slap Skradinksi buk.

Ne spreglejte