Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 4. 2014,
10.21

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Bohinj

Sreda, 23. 4. 2014, 10.21

6 let, 6 mesecev

Bohinjski tris za častilce narave

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Za obisk Bohinja ne potrebujete posebnega razloga. Veličastni razgledi, obilica vode, gorski biseri in bogata kulturna dediščina nas zapeljujejo skozi vse leto. Ponujamo nekaj idej za dan v Bohinju.

Bi po veselem pikniku prespali na seniku?

Veste, kako diši sveže seno in kako lepo je prebujanje ob zvokih narave? Noč na seniku je za današnje čase nekaj pozabljenega. Bi preživeli noč na seniku v enem najlepših kotičkov ob robu Triglavskega narodnega parka, v Bohinju, z neokrnjeno naravo in lepotami Bohinjskega jezera in okoliških gora in planin? Kraj omogoča resnično sprostitev v naravi, sredi gozda in travnikov z mnogo sprehajalnimi in kolesarskimi potmi. V bližini sta park damjakov ter rekreacijski center Tubej, ki ponuja smučarsko šolo, izposojo smuči, sankališče, ski rafting, tekaške proge, kolesarski poligon, trim stezo, piknike v manjši brunarici in poligon za učenje osnov jadranja s padali.

V Ravnah v Bohinju lahko najamete prostor za piknik za do 50 oseb, štiri osebe lahko prenočijo na seniku.

V sklopu Popusti na portalu Planet Siol.net smo pripravili posebno ponudbo za 47 evrov, kar je 64 odstotkov ceneje, kot znaša njihova redna cena 132 evrov. Ponudba vključuje: - najem prostora za piknik za do 50 oseb, - najem majhne brunarice za piknik z opremo, - najem senika za 4 osebe, - eno nočitev na seniku za 4 osebe.

Vsaka dodatna oseba na seniku doplača osem evrov na noč. Ob doplačilu je mogoča tudi nočitev v apartmajih Tubej.

Savna in penina kar 50 odstotkov ceneje

Hotel Bohinj, ki se nahaja v neposredni bližini Bohinjskega jezera, je obdan z zelenjem, s čudovitim pogledom na jezero in na gorske vrhove, nad katerimi skrbno bdi mogočni Triglav. Bohinj z okolico je pravi raj za aktivno preživljanje časa, saj ponuja številne možnosti za najrazličnejše športne aktivnosti in izlete za dušo in telo. Športnikom so na voljo teniška in golf igrišča, igrišča za nogomet, košarko in odbojko. Za tiste, ki iščejo malce bolj razburljivo in nenavadno dopustovanje, pa Bohinj nudi soteskanje, veslanje, potapljanje, jahanje konj, ribarjenje in celo jadralno ter akrobatsko padalstvo.

V sklopu Popusti na portalu Planet Siol.net smo pripravili čudovit paket z razvajanjem, ki se bo prilegel po aktivnem dnevu v Bohinju. Vzemita si čas za počitek in razvajanje v savni ob kozarčku okusne penine. Seveda pa ne pozabita, da vaju v Bohinju obdaja narava in njena čarobnost, zato vaju vabimo, da se prepustita naravnim bogastvom narave ter doživita nepozaben oddih. Za dve uri razvajanja v savni ob kozarčku okusne penine boste odšteli 23 evrov, kar je 50 odstotkov ceneje, kot je redna cena 64,10 evra.

Sprostitev med vrvmi

Adrenalinski park v Bohinju je postavljen pri Hostlu Pod Voglom tik ob Bohinjskem jezeru. Gre za poligon na višini od 8 do 14 metrov, sestavljen pa je iz različnih nalog, ki jih je mogoče premagovati individualno ali skupinsko. Pod nadzorom izkušenega inštruktorja adrenalinskega parka boste lahko izkusili čisto nove in nenavadne situacije. Poleg razgibavanja v adrenalinskem parku pa vam ponujamo še izlet s kanujem po Bohinjskem jezeru. Agencija Pac sports outdoor organizira kanu tečaje na Bohinjskem jezeru in na Savi Bohinjki, s pomočjo katerih se boste naučili osnov kanuja in kajaka. Če pa imate že nekaj izkušenj z veslanjem, se lahko po Bohinjskem jezeru popeljete v spremstvu individualnega inštruktorja kajaka.

Preizkusite svojo vzdržljivost v adrenalinskem parku. Posebna ponudba, ki smo jo za vas pripravili v sklopu Popusti na Planet Siol.net v sodelovanju s sistemom Avantbon, vključuje tudi orjaško gugalnico in kanu z inštruktorjem. Cena paketa s popustom je 41 evrov, kar je 53 odstotkov ceneje, kot je redna cena 87 evrov.

Vsebino omogoča Avantbon.

Ne spreglejte