SiolNET. Trendi Porociva se
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

S polno paro naprej

2

termometer

S prvim prispevkom sva krstila najin blog (z manjšo zamudo pač …), zdaj pa pridno nadaljujeva. Še vedno iščeva dober ansambel in fotografa … dobrodošla pomoč. :)

Konec tedna se bomo finalisti udeležili plesnega tečaja s Katarino Venturini in komaj komaj komaj čakam. S Srečkom sva se v začetku leta pogovarjala, da bi se udeležila kakšnega plesnega tečaja (no, pogovor je bil bolj podoben monologu, pa vendar …) in nekako nisva prišla do tega. Zdaj pa sva dobila idealno priložnost, da obujeva plesne copatke in se odpraviva na parket. Oh, yeah!

Tudi pomerjanje oblek naju še čaka in tudi to pride na vrsto konec tedna. Približno kakšen milijonček oblek sem si na svetovnem spletu že ogledala, zato točno vem, kaj iščem. Kljub temu pa bom vesela pomerjanja različnih oblek, saj je to prav prijetno opravilo.

Pa še nekaj je ... aha. Tudi prstane si bova ogledala – to bo očitno kar naporen zaključek delovnega tedna. Že pred časom sva obiskala tako poročni sejem v Ljubljani kot v Celju in tam sva imela priložnost, da sva si ogledala veliko različnih prstanov. Želiva si takšne prav posebne … pa naj za zdaj ostane skrivnost, kakšne.

Sicer pa, kot sem že v prejšnjem blogu omenila, ta teden samevam, saj je Srečko službeno odsoten. Je pa to idealna priložnost, da mu pripravim kakšno zanimivo presenečenje. Hmmm ... seveda še ne morem "na glas" povedati, kaj mu pripravljam, bom pa vsekakor zapisala vse v enem izmed naslednjih blogerskih zapisov.

Do nadaljnjega ... čauuuu!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin