Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
28. 7. 2013,
14.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

moški spogledovanje razmerje

Nedelja, 28. 7. 2013, 14.33

8 let

Znaki, ki razkrivajo ženskarja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Zdi se, da ste spoznali idealnega moškega zase, ob katerem vam metulji v trebuhu ponorijo, a hkrati čutite, da je vse preveč popolno. Kako vedeti, ali imate pred seboj žigola ali pravo ljubezen?

Ima svoj ugled Če vas vse vaše prijateljice opozarjajo, da vaš izbranec slovi po hitrem menjavanju partneric in izogibanju resni zvezi, je morda čas, da jim prisluhnete in se prepričate, ali res hodite z žigolom. Seveda obstajata majhna možnost, da ga prav vi lahko spremenite, in velika možnost, da se bo kljub temu čez nekaj časa (ko ga mine začetna zaljubljenost) vrnil k svojim starim navadam.

Mudi se mu Še preden ga boste dobro spoznali in vas bo predstavil staršem ter prijateljem, vam bo zatrjeval, da ste ravno vi ženska njegovega življenja in da je ravno na vas tako dolgo čakal. Ni je ženske, ki se ob takšnih izjavah ne bi stopila, ampak vseeno se morate vprašati, kako to, da je tako kmalu tako prepričan o vsem. So moški, ki so zaljubljeni tudi v zaljubljenost samo, in ko jih ta mine, kar je običajno zelo hitro, pozabijo na vse leporečje in hitro zbežijo. Z drugimi besedami, morda vaš izbranec išče samo burno avanturo, čeprav se obnaša, kot da se bosta jutri poročila.

Pretirava z romantiko Vsak dan vas preseneti s šopkom rož ali darilcem, pozna najboljše restavracije, kjer imajo zanj rezervirano najboljšo mizo, vsak konec tedna bi vas rad popeljal na romantičen izlet, skratka zapeljevanje ima v malem prstu. Pravzaprav ga obvlada tako dobro, da je že sumljivo, zavedati pa se morate, da ima vse svojo ceno. Vsekakor pričakuje, da bo s takšnim razvajanjem pri vas dobil vse, kar hoče, kadarkoli hoče.

Ne gleda samo vas Če opazite, da vaš moški pogleduje druge ženske ali se z njimi celo spogleduje, tudi kadar je v vaši družbi, imate pred seboj ženskarja, ki mu pozornost samo ene ženske ni dovolj. Medtem ko vam razlaga, kako ste lepi in ustvarjeni zanj, to lahko pomisli tudi ob ženski, ki je šla ravnokar mimo. Saj ne pravimo, da se vam namerno laže, takšni moški resnično mislijo, da so iskreni, a kaj, ko to začutijo skoraj vsakič, ko privlačna ženska pritegne njihovo pozornost.

Popoln je Z njim je vse kar preveč lepo, da bi bilo resnično: vedno je uglajen in upošteva vaše občutke, vedno zapeljiv, vedno tako razumevajoč, da je že kar sumljivo. Če vas tihi glasek v glavi kar naprej opozarja, da nekaj ni v redu, mu prisluhnite in se zapeljevanju vseeno prepuščajte bolj zadržano. Morda se vaš instinkt moti, morda ima prav, v vsakem primeru pa ga ne ignorirajte.

Žigolo, ki to ni Seveda ima vse naštete lastnosti v takšnih in drugačnih količinah veliko moških, pa zato še ni nujno, da so ženskarji. Če katero od njih opazite pri svojem partnerju, ni treba brezglavo pobegniti, dajte vama priložnost in času čas – pravi ženskar tega pritiska ne bo zdržal in bo hitro razkril svoj pravi jaz.

Ne spreglejte