Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 8. 2012,
11.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 13. 8. 2012, 11.33

8 let

Zapeljite ga z vročo masažo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ogrejta svoje čute z vročo masažo. Predigra še nikoli ni bila tako eksplozivno dobra.

Tokrat boste ženske vzele vajeti v svoje roke in mu privoščile zelo vročo predigro. Povabite ga v svoj "masažni salon" in mu pričarajte nepozabno doživetje.

Masaža s presenečenjem Naj že s prvim vašim dotikom začuti posebno energijo, ki jo bodo oddajali vaši prsti. Poskrbite za pravo vzdušje in prijetno čutno glasbo. Oblecite se v svoje najbolj seksi spodnje perilo in prevzemite vlogo vroče maserke. Naj dobi občutek, da je vaša stranka in da boste uresničili marsikatero njegovo željo. Dotaknite se ga počasi, a z občutkom. Naj takoj začuti, da bo to masaža s srečnim koncem. Vzemita si dovolj časa, prava predigra ni nikoli časovno omejena.

Prilagodite se njegovemu tempu Ne hitite, a ne bodite prepočasne, če boste opazile, da v njem že vre in da se že komaj zadržuje pred eksplozijo. Ritem svojih dotikov sinhronizirajte z intenzivnostjo njegovega dihanja. To ni tako preprosto, mogoče boste potrebovale nekaj vaje. Pomembno je, da se skoncentrirate zgolj na masažo, na lepoto njegovega moškega telesa in da boste pozorne na vsak njegov gib. Tako se boste zelo hitro naučile prisluhniti njegovim potrebam.

Uporabite celo telo Vaše glavno orožje niso samo vaše roke, masirajte ga lahko s celim svojim telesom. Ko bo ležal na trebuhu, se ga dotikajte najprej z rokami, nato slecite modrček in se naslonite nanj tako, da bo začutil vašo ženskost, podrgnite se ob njegovo telo, naj začuti prav vsako mišico vašega telesa. Ko se bo začel odzivati, naj se obrne in nadaljujte tako, da bo zdaj lahko občudoval celo vašo žensko popolnost. Ob tej čutni masaži poskrbite, da boste tudi same uživale in dosegle njegovo raven vzburjenosti.

Najbolj erogene cone Vsaka prava maserka mora dobro poznati erogene cone svojega moškega. Najmočnejša je seveda njegova moškost, toda tokrat najprej obdelajte tudi druge vroče dele njegovega telesa. Z rokami se poigrajte z njegovimi lasmi in se z ustnicami nežno dotikajte in poljubljajte njegova ušesa, nežno mu zmasirajte notranji del stegen, kar je zelo močna moška erogena cona. Nekateri moški uživajo tudi ob draženju bradavičk. Poskusite.

Ne spreglejte