SiolNET. Trendi Odnosi
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zakaj ženske varajo

1

termometer

Od štiri tisoč žensk, zajetih v raziskavi spletne strani, ki se ukvarja samo z zmenki ljudi, ki varajo, jih je 86 odstotkov priznalo, da so nezveste, ker niso zadovoljne s spolnim življenjem doma.

In kaj delajo moški v spalnici tako narobe, da so se odločile za skok čez plot? Tu je le pet najbolj pogostih napak:

Pomanjkanje kavalirstva Pod to spada kraja odeje, kot da pripada samo njemu, nošenje nogavic med seksom in preverjanje telefona takoj po spolnem odnosu. Te tri stvari ženske močno odbijajo, saj se počutijo, kot da niso več pomembne in se je njihov partner nehal truditi zanje.

Egoizem Ženske v raziskavi so zatrdile, da jih moški, ki med ljubljenjem mislijo samo nase, niti malo ne privlačijo. Če pa se že znajdejo v razmerju s takšnim, ga bodo skoraj zagotovo prevarale.

Opolzkost, ko ni čas za to Nekatere ženske v raziskavi je zelo zmotilo, da jih moški med seksom kličejo z nespodobnimi imeni in tako ali drugače govorijo umazano. Zdi se jim, da je takšen moški bolj osredotočen na prizor iz pornografskega filma kot pa na resnično dogajanje.

Pomanjkanje domišljije Prav tako ni privlačen moški, ki nima razvite seksualne domišljije in si ne želi preizkusiti novih stvari. En in isti položaj pri ženskah ubija strast bolj kot vse drugo.

Preskakovanje predigre Glede na raziskavo je to največja napaka, ki jo lahko moški zagreši v postelji. Če ne drugega, je znanstveno dokazano, da ženske potrebujejo dalj časa, da se vzburijo in dosežejo orgazem, zato bi se moški končno že lahko sprijaznili s predigro.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin