SiolNET. Trendi Odnosi
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vodni športi v spalnici

2

termometer

 | Foto:
Vodni športi so ljubkovalno ime za tisto, čemur strokovno rečemo urofilija.

To je tista spolna praksa, pri kateri vzburjanje povzroča uriniranje bodisi enega bodisi obeh partnerjev. Če ste že slišali za zlati dež, potem veste, o čem teče beseda. Tabu Uriniranje kot del seksa je ena večjih tabu tem, ki zadevajo spolnost, povezano z umazanim, gnusim in, seveda, prepovedanim. A dejstvo je, da je svež urin zdravega človeka pravzaprav sterilen, zato ideja o umazanem in gnusnem dejanju izvira predvsem iz glave, začne pa se že v otroštvu, ko je gledanje drugega pri opravljanju potrebe strogo prepovedano, zato da ne bi videli spolnih organov drugih ljudi. Ali si jih vsaj predstavljali ... Videti nekoga, ki urinira, je torej dvakrat umazano – tako moralno kot fizično, kar pa še malo ne pomeni, da prepovedani sadeži niso tudi najbolj mikavni in najzanimivejši.

Ko odrastemo, želja po porednosti niti malo ne mine in kdor ji prisluhne, pogosto razbija tabuje svojega otroštva, kamor spada tudi uriniranje. Vznemirjenje, ki spremlja kršitev moralnih prepovedi v otroštvu, omogoča ljudem, da storijo tisto, kar so mislili, da je prav, preden so bili družbeno poučeni o tem, kaj je prav in kaj narobe. Uriniranje med seksom je le del vzburjenja, enako močan, če ne močnejši, je tisti del, ki se ukvarja z osvobajanjem pritiska, s kršitvijo pravil, s kljubovanjem moralnim vrednotam in podobno. Tisto, kar je v očeh otroka veljalo za izprijeno dejanje, si lahko odrasel in zrel posameznik v svoji spolni praksi razlaga drugače, neobremenjeno in sproščeno. Po domače povedano, nikogar ne zadeva, kaj se dogaja za vrati spalnice, če se partnerja v tem strinjata, in zlati dež ni nobena izjema.

Včasih pa občutek krivde in sramu ostaja večji od občutkov vzburjenja in potešitve, prepovedani sadeži imajo svojo moč, s katero je treba znati ravnati. Če ne zmorete preoblikovati vzorcev, v katerih ste bili vzgajani, če ne verjamete, da je zlati dež nekaj popolnoma neškodljivega za vas in vašega partnerja, se v takšno spolno prakso ne silite. Ni potrebe, da se obsojate zaradi tega, ni potrebe, da mislite, da ste obsojani. Uriniranje po partnerju ni namenjeno poniževanju partnerja, razen kadar je to stvar dogovora, ampak uživanju. So ljudje, ki to neobremenjeno zmorejo in si tako sladijo spolnost, so pa tudi takšni, za katere to ostaja nepremakljiv tabu.

Zlati dež za začetnike

Uriniranje se kot vse druge spolne prakse najprej rodi kot spolna fantazija, vemo pa, da velike večine svojih spolnih fantazij ljudje nikoli ne uresničijo, ampak jih mnogokrat niti ne delijo s partnerjem in jih potešijo z masturbiranjem. Če pa bi radi uresničili svojo željo po zlatem dežju, se lahko s partnerjem pripravita po korakih. Pogovor, kam pes taco moli, je na mestu. Mnogi pari začnejo tako, da drug drugega najprej samo gledajo, ko lulajo, najprej na stranišču, potem med tuširanjem ali v kadi, zares razburljivo pa postane v naravi. Plaža, travnik ali skupno kopanje v jezeru je le nekaj namigov odličnih lokacij. Pazite na radovedne mimoidoče in varuhe morale, saj veste, da lahko za uriniranje na javnem mestu dobite kazen.

Če se tega lotevate doma, poskrbite za predpripravo, kajti zlati dež je moker in ima poseben vonj. Kopalnica, sploh tuš in kopalna kad, je zelo primeren prostor, sicer pa se da pregrniti vse – celo za vzmetnice obstajajo posebne nepremočljive prevleke/rjuhe, ki preprečujejo urinu, da bi vse pomočil. Poskrbite, da boste popili veliko tekočine, saj boste tako prečistili urin, hkrati pa ga bo dovolj za pošteno prho. Urina ne zadržujte predolgo, da ne pride do vnetja mehurja in sečil, pred tem se vedno stuširajte. Kljub temu da je urin sterilen, ko priteče iz telesa, lahko na svoji poti "pobere" bakterije spolovil in povzroči prenos bolezni. Če ste samski ali nimate partnerja, ki bi z vami izživel to fantazijo, poskusite sami s seboj med masturbiranjem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin