Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 3. 2011,
14.54

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 22. 3. 2011, 14.54

7 let, 12 mesecev

Vnesite svežino v vajino razmerje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pomlad je obdobje novih začetkov, preporodov in rasti. Priložnost, ki jo lahko izkoristite tudi za nov korak v vajinem razmerju.

Ne dovolite, da bi vajino razmerje prispelo do mrtve točke in obstalo v oklepu vsakdanje rutine. Pomladi se ne prebuja le narava, prebujajo se tudi naši občutki, naša čustva dosežejo nove višave, po telesu nas preplavi nova energija in nas tako pripravi na nove življenjske dosežke. Zbudite se torej iz zimskega spanja in ukrenite nekaj, da se bo vajino razmerje obdržalo. Ker kakorkoli se sliši neromantično, se boste morali v prihodnosti vedno bolj truditi, saj bodo z leti vajini skupni koraki postali vedno težji, na vajini skupni poti pa boste naleteli na nemalo ovir.

1. korak Najprej se prepričajte, ali je v vajinem razmerju sploh še prostor za nove začetke in nadaljevanje na višjo raven. Če boste naleteli na zid in če boste ugotovili, da ste zašli v slepo ulico, je morda čas, da premislite, kakšno prihodnost, če sploh, ima vajin odnos. Pomembno je, da partnerja, ki sta se podala na skupno pot, hkrati gledata v isto smer, z enakim ciljem in podobnim pogledom na svet.

2. korak Čutite, da imate na svoji poti zvestega sovoznika, ob katerem čutite nepremagljivo moč, s katero lahko preplezate tudi najvišjo goro? Potem se takega sovoznika samo držite, z vsemi štirimi, če je potrebno. In če čutite, da je v vajini skupni poti prišel čas za en korak višje, potem o tem jasno spregovorite. Določita si itinerarji za vajine prihodne skupne etape.

3. korak Dolgčas? Preženite ga z manjšimi osvežitvami, ki bodo vajino razmerje naredile pestrejše. Pomlad ponuja toliko možnosti za daljše izlete, za pustolovska odkrivanje sveta. Nabavita si kolo in se podajta na skupne kolesarske ture po Sloveniji. Pomembno je, da izbereta dejavnost, v kateri bosta lahko uživala skupaj, v dvoje. Skupna izkušnja vaju bo povezala, okrepila in vam ponudila možnost, da se bolje spoznata.

4. korak Najpomembnejši in tudi najbolj romantičen korak, ki ga lahko naredite to pomlad, je, da svojo razmerje ovekovečita s poroko. Podpiramo zakon in navijamo, da bi poroke znova postale družbena stalnica in ne zgolj vedno bolj redek ritual, ki v partnerskem odnosu postaja bolj izjema kot pravilo.

Ne spreglejte