Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 12. 2010,
14.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 23. 12. 2010, 14.37

8 let

Večne "komplikatorke"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Kako preprosteje bi bilo vse, če bi bile ženske bolj kot moški in ne bi tako komplicirale, ali ne? A tu je, kar je.

Zato morajo moški o ženskah veliko vedeti, če hočejo biti uspešni pri doseganju večnega cilja, ki ne bi mogel biti na bolj seksi kraju kot je. Moški bi lahko bili veliko uspešnejši pri osvajanju žensk, če bi se sprijaznili z nekaj pomembnimi resnicami, ki so odločilnega pomena, še preden se zgodi kaj konkretnega! Najprej bi se vsi tisti, ki imajo brade, obrili. Celo 99 odstotkov žensk bradati moški ne privlačijo in se jim izogibajo.

Res pa je, da 51 odstotkov žensk pravi, da so jim všeč neobriti moški. Ker smo pri britju – 10 odstotkov žensk se navdušuje nad moškimi z obritimi glavami. 27 odstotkov žensk ne moti, če je moški, ki jo osvaja, do 10 let starejši. 26 odstotkov žensk rado vidi, da jih moški osvaja pred prijateljicami. Ženske imajo rade komplimente. Največ, 38 odstotkov, se jih navdušuje nad komplimenti njihovim ustnicam. 37 odstotkov najraje sliši komplimente njihovim očem. Pri zadnjicah pa bodite previdni: samo 6 odstotkov rado sliši lepo besedo o svoji zadnjici, vsaj v Britaniji, kjer imajo v povprečju precej velike. 62 odstotkov jih pravi, da nikoli ne bi šle z moškim v posteljo že na prvem zmenku. Celo 90 odstotkov pa jih poudarja, da je smeh najpomembnejša sestavina osvajanja oziroma prvega zmenka. Če moški ne zna nasmejati ženske, jo bo težko osvojil.

In še o precej resni zadevi, ki postavlja pod vprašaj trditev, da ženske ne dajo veliko na velikost penisa. Več kot polovica, točneje 56 odstotkov, jih pravi, da velikost JE pomembna. Kaj reči? Subtilno namignite, da imate velikega, če ga pač imate. Če ga nimate, pa jo poskušajte čim bolj nasmejati – ne z zgodbami o svojem majhnem tiču.

Ne spreglejte