Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 4. 2013,
13.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

moški ženska odnosi partnerstvo

Sobota, 6. 4. 2013, 13.29

8 let

Vas moški izkorišča?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ste z moškim, ki misli samo nase in izkorišča vašo naklonjenost? Ki ga nikoli ni, razen ko vas potrebuje? Preberite pet znakov, po katerih lahko prepoznate egoista v razmerju.

Plačujete vi Običajno je, da se moški na začetku razmerja izkaže kot kavalir, ki poravna račune, manj očarljivo je, kadar je pripravljen znesek deliti na pol, niti malo pa ni lepo, če ste samo vi tista, ki odpira denarnico za vajino veselje. Če vas po nekaj zmenkih še prosi, da mu posodite denar, morate vedeti, da imate ob sebi pijavko, ki vam ne bo snedla le živcev, ampak tudi bančni račun.

Obstaja, ko se mu zljubi Ste opazili, da vašega moškega ni nikoli, ko ga vi potrebujete, pojavi pa se, ko potrebuje vas ali nekaj od vas? Lahko je karkoli, seks, pozornost, denar, ampak gre za moškega, ki vas izkorišča, saj je tu le, ko se mu zljubi, ne pa tudi, ko vi to pričakujete.

Vsega ste krivi Če ste za vse, kar gre narobe v njegovem življenju, karieri ali v vajinem odnosu, vedno krivi vi, ste s človekom, ki noče videti svojih napak in zanje ne prevzema odgovornosti, ampak za to izkorišča vas. Zakaj bi imeli slabo vest namesto njega, postavite se zase in se odvrnite od očitkov, ki bodo sčasoma le še poslabšali vajin odnos.

Brez daril Saj ne, da bi bili materialno nastrojeni, a če od moškega nikoli ne dobite niti najmanjše pozornosti poleg obveznega rojstnega dneva, na katerega ste ga sami spomnili, sami pa ga obsipavate z darilci, je čas, da si priznate, da vas nekdo ne ceni, ne prepozna vaših potreb in izkorišča vaša čustva. Tista rdeča vrtnica vam pripada, dekleta!

Kot da vas ni Moški, ki ne upošteva čustev svoje ženske, se pravzaprav vede, kot da vas ni. Svoje odločitve sprejema, ne da bi razmislil, kaj ob tem čutite vi, dela, kar hoče, tudi če ve, da se s tem ne strinjate, in se sploh vede kot samec, ne kot partner. Ne dovolite si več čustvenega izkoriščanja in storite korak naprej zase.

Ne spreglejte