Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 3. 2011,
14.06

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 8. 3. 2011, 14.06

8 let

V drugo gre rado

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Bivšega partnerja je mogoče osvojiti, a ne pozabite, da o vas ve vse, zato naj bodo vaši nameni iskreni, predvsem pa ne ponavljajte istih napak.

Vsiljivost odpade Čeprav bi bivšega radi takoj, ga osvajajte korak za korakom. Bombardiranje s strastnimi sporočili, nenehno iskanje kontakta in izjave o večni ljubezni so lahko zelo nadležni in dosežejo ravno nasprotni učinek. Ne popuščajte pod vplivom ljubosumja, ker ga pogrešate ali ker vam je tesnobno, temveč se umirite, premislite stvari in se pripravite na naslednje korake. Komunikacijo pospešujte postopoma, dajte vtis, kot da vam gre dobro in da tega ne počnete iz obupa. Bodite boljši Gotovo ste razmišljali, zakaj ste se razšla, gotovo veste tudi, kaj bi lahko pri sebi izboljšali. Brez karakterne revolucije lahko popravite tiste napake, ki jih je vaš partner toleriral, dokler sta bila skupaj, čeprav so mu parale živce. Ni pomembno, kaj ga je motilo, pomembno je, da pokažete svoj trud, pripravljenost, da se spremenite na bolje - zaradi njega. Ne izpustite priložnosti, ko lahko pokažete, kako ste "zrasli", pa naj bo to tako, da pohvalite taščino kuhinjo, ali pa, da ne kolnete v prometu.

To je vajina stvar

Ne stvar vajinih prijateljev in družin, ki lahko opazujejo, dokler niso povabljeni zraven. Lepo je, če vas v nameri podpirajo, verjetno lahko kdaj tudi priskočijo na pomoč, še najbolje pa je, da jih iz osvajanje bivšega izključite - konec koncev naj se ve, da ga želite vi, ne pa vaša družba ali vaši starši.

Preteklost naj dela za vaju Če veste, da vas bivši obožuje v mini krilu, ga boste, jasno, oblekli. Če veste, kje vaša bivša draga najraje večerja, jo boste povabili točno tja. Ni treba pretiravati z obujanjem spominov, razmišljajte raje o prihodnosti, poleg tega je nostalgija dvorezen meč, ki lahko osvetli tudi temačne trenutke, tega pa nočete.

Ne ponavljajte se Čeprav še zmeraj točno veste, kaj ustreza vašemu bivšemu in na kateri hrib sta rada lezla skupaj, ni potrebe, da počnete samo to. Sprememba je lahko čudežna, odločite se za aktivnosti, ki jih ne poznata, za kraje, ki jih še nista odkrila, odprita se novemu in novo bo odprlo vaju. Ponavljanje tistega, kar že znata, poudarja navezanost na rutino, ki lahko ob svežem začetku počaka.

Berite znamenja Res je, da ste zaljubljeni in da se trudite spet osvojiti bivšega, vendar vam zaradi tega še ni treba oslepeti in oglušeti. Če ni pravega odziva, če ni kemije, če je očitno, da nekdo dvomi, da bi obudil odnos, se morate znati tudi ustaviti. Prijaznost in vljudnost nista ljubezen, usmiljenja nočete, samo prijateljstva pa tudi ne. Lahko se zgodi, da bivši partner ni odločen v svojih namerah, zato en teden ljubi, drugega pa ne odgovarja na sporočila in izgine z zemeljskega obličja, vendar tudi to ne velja. To je navadno draženje, ki ga ni treba tolerirati, saj jasno veste, česa si želite.

Potrpežljivost Po drugi strani pa brez potrpežljivosti ne gre in včasih jo boste potrebovali ogromno, odvisno tudi od razlogov, zaradi katerih sta se razšla. Če sta se razšla zaradi varanja, se bosta verjetno težje in počasneje spet našla, kot če vaju je razstavil nespuščen toaletni pokrov, a nič ni nemogoče. Upanje umira zadnje, pravijo.

Ne spreglejte