Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 2. 2013,
9.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

partnerstvo ljubezen ljubezen

Petek, 22. 2. 2013, 9.59

8 let

Ste naporna partnerica?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V odnosu se ženske včasih spremenijo v zelo naporne levinje, ki skušajo na vsak način nadzirati življenje svojih partnerjev.

Gre za nezavedno reakcijo v odnosu, ki ga ženske želijo postaviti na najvišji piedestal in v katerega polagajo svojo usodo. Na partnerja razmerje ne sme imeti takšnega fatalnega učinka in ne sme onemogočati vaše ali njegove svobode.

24-urni nadzor Ves čas želite biti na tekočem, kje in s kom je ter kaj počenja. Če nista skupaj, ga zasipavate s številnimi SMS-sporočili. Če vam v nekaj minutah ne odgovori, postanete panični in pomislite na najhujši scenarij.

Pustite mu vendar dihati, saj ga bo začelo dušiti, če bo imel občutek, da ga imate ves čas pod nadzorom. Zaupajte mu, sicer boste uničili tako sebe kot tudi njegovo dostojanstvo. Nehajte ga nadlegovati in mu dovolite, da vas malo pogreša in vam sam javi, kaj počne.

Skupni profil na Facebooku? Če mu boste predlagali skupni profil na Facebooku, bo spet dobil občutek, da želite nadzirati druženje z njegovimi prijatelji. Pustite mu vendar, da si daje duška s svojimi prijatelji in znanci iz otroštva.

Sicer pa tudi sami potrebujete svoj krog ljudi, tudi virtualnega, ki določa in bogati vaš svet.

Izbirate in kupujete mu oblačila Ne uničite njegovega sloga, saj ga ta določa. Lahko mu svetujete in mu občasno pomagate pri izbiri oblačil, ne dopustite pa si, da bi postali njegova stilistka in si ne bi upal kupiti niti boksaric brez vaše pomoči. Saj vendar niste njegova mama!

Samo skupni prijatelji Tako kot na Facebooku tudi v resničnem življenju potrebuje svoj krog ljudi, kjer se lahko sproščeno pogovarja in izraža po moško, ne da bi ga vi ves čas nadzorovali in popravljali njegova stališča.

Tudi vi se ne smete odpovedati svojemu krogu prijateljic!

Pomembne odločitve Ne vsiljujte mu vedno svojih idej in ne zahtevajte, da je vedno po vaše. Dovolite mu, da tudi sam sprejme kakšno za vajino življenje pomembno odločitev. Oba se morata naučiti popuščanja, včasih naj obvelja vaša volja, včasih pa njegova.

Ne spreglejte