Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 9. 2012,
11.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 3. 9. 2012, 11.23

8 let

Sovražim seks s svojim možem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Vsakič samo čakate, da bo čim prej končal, in vsak večer upate, da bo zaspal pred vami? Čas je, da ukrepate!

V vsakem razmerju se srečujemo z vzponi in padci in čeprav trenutno čutite, da je nekaj narobe, ni nujno, da obupate. Čisto normalno je, da se po določenem obdobju vajine strasti umirijo, kemija ne deluje več in želja po drugemu pojenja. Kar naenkrat se vam lahko zgodi, da bo seks z vašim partnerjem postal dolgočasen, boleč in prav nič eksploziven kot včasih. Ne boste si želeli več njegovega telesa in celo upirala se vam bo želja po njegovi bližini. Ampak še vedno ni razloga za paniko. Je pa čas, da nekaj ukrenete. In to takoj.

1. Pogovorita se: Ste svojemu partnerju zaupali, kaj vas muči? Najhuje je, če molčite in trpite. Razkrite mu svoje težave, pogovorita se o vaših željah v postelji in poskusita najti kakšno rešitev. Mogoče potrebujete drugačno spolno spodbudo, odpotujta na krajši dopust, razkrijte mu svoje strahove in morebitne neuresničene spolne fantazije. Dober pogovor bo tudi njemu pomagal razumeti, zakaj se oddaljujete od njega. Verjemite, da je tudi vaš partner začutil, da ste se ohladili in da je vsak seks za vas veliko trpljenje. Sodelujta in si pomagajta, samo tako bosta našla pravo pot.

2. Začnita od začetka: Odkrijte izvor vajine medsebojne privlačnosti. Odpeljita se v preteklost, obudita spomine na prve vroče skupne dni in zbudita zaspano slo. Pojdita spet na prvi zmenek, osvajajta se, delajte se nedostopna in spodbudite ga, da spet najde ključ do vašega srca. Igra zapeljevanja bo spet prebudila ogenj.

3. Ljubite svoje telo: Številne težave izhajajo tudi iz vaše nesamozavesti. Bodite ponosni na svoje telo, pa čeprav ni več tako napeto in mladostniško kot pred leti. Opazujte svojo podobo v ogledalu, občudujte svoje ženske obline in si izberite najljubši del telesa. Privoščite si kakšen nov kos spodnjega perila, tistega, ki bo poudaril vaše adute. Če so vaši kompleksi preveliki, se tudi o tem pogovorite s partnerjem. Verjetno boste ugotovili, da so vaši strahovi popolnoma neutemeljeni in da je še vedno zaljubljen v prav vsak košček vašega popolnega telesa. Mogoče pa je vse, kar potrebujete, samo kakšna pohvala več.

4. Obiščita strokovnjaka: Če so težave bolj zapletene in če vidita, da sama skupaj ne zmoreta prebroditi vseh težav, je mogoče čas, da obiščeta kakšnega strokovnjaka, ki vas bo znal voditi in bo vedel, kje tiči jedro vaših težav.

5. Ne sramujte se: Najpomembnejše od vsega pa je, da se čim prej znebite občutka sramu in manjvrednosti. Čeprav na splošno v javnosti vlada nekakšna popularizacija spolnosti, je resničnost precej drugačna. Zavedati se morate, da se ljudje razlikujemo tudi po potrebi po spolnosti. Nekateri potrebujejo več seksa, nekateri veliko manj. Pomembno je, da s partnerjem najdeta pravo mero vsega, tudi pravih nespolnih trenutkov v dvoje.

Ne spreglejte