SiolNET. Trendi Odnosi
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Slovenski oglas, ki vam bo stopil srce

Oglasno sporočilo

Se spomnite barvic in temper iz otroštva AERO? AERO začenja novo zgodbo z novimi izdelki za prihajajoče šolsko leto, ob tem pa so posneli oglas s skakalcem Robertom Kranjcem, ki vam bo stopil srce.

AERO

Priljubljeno celjsko invalidno podjetje AERO, ki ga je po stečaju kupil avstrijski velikan Brevillier Urban&Sachs, vsem dobro znan po legendarnih barvicah Jolly, se je vrnil v velikem slogu. AERO, ki je proizvodnjo ohranil v Celju, je poslal na trg nove izdelke za prihajajoče šolsko leto in ob tem posnel čudovit oglas.

AERO

V njem nastopa priljubljeni smučarski skakalec in letalec Robert Kranjec s svojo hčerko Piko. "S hčerko sva s ponosom del te zgodbe," je povedal Robert Kranjec, ki se v tej sezoni vrača na skakalnice, sicer pa tudi sam že od malega zelo rad riše.

Oglejte si oglas, ki se bo zagotovo zapisal med najlepše slovenske oglase. V zgolj 12-ih urah je na Facebook strani AERO dosegel več kot 15 tisoč ogledov.

 

Tega zagotovo niste vedeli o izdelkih AERO

AERO novosti, ki bodo šolarjem nedvomno polepšale in obarvale začetek novega šolskega leta, staršem pa priklicale nostalgične spomine, vključujejo visokokakovostne in za otroke povsem varne tempere, barvice, flomastre, voščenke, krede, šilčke in druge izdelke v tradicionalni rdeči embalaži. Vsi ustrezajo evropskemu certifikatu za varnost igrač EN71, tako strogemu, da lahko otrok krede AERO celo zaužije.

AERO

Kaj se je Jolly naučil od znamke AERO?

Clemens Ellmauthaler, globalni vodja prodaje izdelkov Jolly, je o novih izdelkih AERO poudaril, da so ti rezultat trdega dela in znanja dveh odličnih znamk z močno tradicijo, ki stavita na domačo proizvodnjo in kakovost. "AERO je znova velik. Zelo sem ponosen, da smo prevzeli to znamko. Samo čudim se, kaj vse se je v tem letu zgodilo z njo. Navdušeni smo! Jolly namreč nima temper barvic, tako je tudi slovensko podjetje pomagalo gigantu Jolly," je povedal Ellmauthaler.

V Celje se septembra seli še več proizvodnje

Za zaposlene v invalidnem podjetju AERO Ida je zelo pomembno, da proizvodnja temper ostaja v Sloveniji. Še več, v Celje se septembra seli tudi del proizvodnje temper Jolly, je povedala direktorica AERO Ida Mateja Pučko: "Vsi ti ljudje težko dobijo službe. Ta pozitivna energija vpliva na vse zaposlene, verjamemo, da bomo nadaljevali v tem duhu."

AERO

AERO bo šel tudi čez lužo

Novi lastnik sicer načrtuje, da bodo izdelki AERO ob slovenskem, hrvaškem in avstrijskem trgu osvojili tudi Nemčijo in ZDA. Ti načrti bi lahko za tradicionalno slovensko znamko, ki je z nami že vse od leta 1946, pomenili velik preboj na svetovni trg.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 164
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin