Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
5. 2. 2011,
9.10

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sobota, 5. 2. 2011, 9.10

8 let

Seksajte s Trnuljčico

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Zdrav moški naj bi ponoči med spanjem doživel od tri do pet erekcij, kar pojasnjuje, zakaj se moškim ljubi seksati tudi zjutraj, ženske pa raje izberejo ... kavo.

Jutranja erekcija ni nekaj, kar bi večini žensk pričarala smehljaj na ustnice, s pravim pristopom pa se tudi Trnuljčice lahko omehčajo in posledično hihitajo ves dan. Le kako?

Pripravite se večer prej

Za jutranji seks vam ni treba navijati budilke ob petih zjutraj, da bi se lahko obrili, stuširali ali celo okopali, pozajtrkovali, odišavili in podobno. Vse to storite večer prej, vse, kar potrebujete zjutraj, imejte na dosegu roke, da ne boste po nepotrebnem prižigali luči in z lomastenjem pokvarili nežno budnico. Izjema je neslišen odhod na stranišče.

Zmajeva sapa

Jutranji zadah je nekaj, zaradi česa vam lahko seks s Trnuljčico propade - tudi če njej tako smrdi iz ust kot vam, ženske so pač občutljivejše. Lepo je, če vam uspe zdrgnite zobe, preden jo zjutraj poljubite, lahko pa si pomagate z bomboni ali žvečilnimi gumiji z okusom peperminta, ki jih imate na dosegu roke. Pa še njej ponudite enega, da bosta enakopravna.

Zjutraj se vedno mudi

Jutro je ponavadi najbolj naporen trenutek dneva, treba je ujeti tuš, zajtrk, avtobus, vrtec, šolo ali službo. Stresa toliko, kolikor si ga lahko predstavljate, kdo bi še seksal navsezgodaj? Moški gotovo, pa tudi ženske, če moški poznajo nekaj trikov. Eden je gotovo ta, da se mora zbuditi prvi in malce prej kot običajno, ujeti trenutek, ko otroci še spijo in budilka molči, zato da lahko svojo drago nežno in hkrati s čvrsto erekcijo prebudijo.

Umetnost prebujanja

Ni veliko žensk, ki bi se rade prebudile s penisom na obrazu ali celo kje drugje. Malce več takta je zaželeno, če ne celo nujno. Medtem ko vaša Trnuljka še dremlje, jo narahlo ljubkujte, nežno poljubljajte po obrazu in vratu, pobožajte ji lase ... Poskrbeti morate, da bo zbujanje prijetno in misel na seks nekje v zraku, čeprav blizu in dražeča. Zelo pomemben trenutek nastopi, ko se ženske zares zbudijo, takrat jim takoj servirajte najmočnejši kompliment, kar se ga spomnite: "Dobro jutro, lepotička moja" ali pa "Kako je spala moja najdražja?".Skratka, več kot vložite v prijaznost, prej in boljše bosta seksala.

Ostanite lepi princ

Dobili ste svoje, dan ste začeli s seksom, zaradi orgazma se vam samo smeje in življenje je lepo. V tem trenutku bi morda najraje samo pograbili aktovko in odbrzeli v službo, ne da bi gledali okoli sebe, vendar lahko ostanete še naprej džentelman. Pustite Trnuljčici, naj ima svojih pet minut pred ogledalom, da bo lepa, dajte otrokom piškot in jih prijazno nahrulite, naj se obujejo. Utrgajte ji cvet s sosedovega vrta, ko si mahata v slovo, spomnite se nanjo s sporočilom. In pripravite se na večer - takrat so ženske bolj zainteresirane za seks in ljubljenje.

Ne spreglejte