Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Sreda,
5. 9. 2012,
10.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 5. 9. 2012, 10.32

8 let

Seks z bivšim? Nikakor in nikoli!

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Prvo pravilo po razhodu: ne klečeplazite in ne upajte na vrnitev s pomočjo seksa.

Če je zgodba končana, je končana. In tako naj tudi ostane. Brez prijateljskih zmenkov ali skokov med rjuhe. Ko se bo vajina zgodba končala, se ne ozirajte več nazaj, temveč nadaljujte po čisto novi življenjski poti.

Seks tako ali drugače Zakaj bi se mučili in se mu predajali samo zato, ker upate, da boste v njem prebudili nova čustva? Ne slepite se: če si vas bo še kdaj zaželel v postelji, bo to samo zato, ker pač nima druge. In ker ste vedno na voljo, vas bo poklical vsakič, ko se mu bo zahotelo nekaj vroče igre. Imejte se radi in se ne razdajajte za nekoga, ki od vas noče nič več kot zadovoljitev lastnih fizičnih potreb. Raje si omislite novega ljubimca, ki vam bo povrnil nekaj samozavesti in želje po novem začetku. Pri bivšem ni več novih začetkov, v njegovi postelji se vam obeta samo dolg in zelo mučen konec.

Prijatelja? Težko, saj so med vama še vedno stare zamere. Če je vaše srce ranjeno, boste težko preživeli v njegovi družbi, kaj šele, da bi postala dobra zaupnika. Si predstavljate, da bi vam razlagal o pretekli vroči noči z novo žensko?

Prekinite vse vezi Če ga želite res čim prej preboleti, je nujno, da z njim najhitreje prekinete vse stike. Izbrišite njegovo telefonsko številko, znebite se vajinega elektronskega dopisovanja, pospravite vse vajine skupne fotografije, v koš zmečite vse spominke in mu kar najhitreje vrnite vsa oblačila, ki se še vedno prašijo po vaših omarah. Potreben je odločen rez, brez jokave nostalgije in ohranjanja spominov.

Na kolena? Nikoli! Če pravi, da je konec, misli resno. Zato se ne ponižujte, ne moledujte in ne jokajte. Sprejmite njegovo odločitev in si šele v intimi vašega doma privoščite nekaj dni neutolažljivega joka, smilite se sami sebi, obupujte in jezno kričite na ves svet. A nikoli v njegovi navzočnosti.

Skrivne taktike niso nikoli učinkovite Ne spremenite se v Sherlocka Holmesa, zato ga ne zasledujte in ne zaslišujte njegovih prijateljev. Ne izmišljujte si nove veze samo zato, da bi bil ljubosumen. In seveda: ne pišite mu grozilnih samomorilskih pisem, ker to že dolgo ne pomaga več. Skratka, obsedenost z nekdanjim vam ne bo prav nič pomagala pri prebolevanju, zato se raje posvetite sebi in svojim novim potrebam, brez njega.

Ne spreglejte