Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 3. 2011,
13.45

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 24. 3. 2011, 13.45

8 let

Sedem stvari ki jih moški morajo opaziti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ženske ljubijo hvalo, še posebej kadar pride od moškega, ki ga ljubijo. Da ne bo zmede pri tem, česa res ne smete prezreti pri svoji srčni izbranki, si preberite spodnje vrstice.

1. Njen parfum

Ženske dajejo veliko na dišave, jih neumorno izbirajo, pazijo, da se losjon za telo in parfum ujemata, z njimi zapeljujejo. Njen najljubši parfum je kot njen podpis, zato ni čudno, da ženske pričakujejo, da bo moški vsaj opazil, da ga je zamenjala, če ne vsaj padel dol. Tudi če se zmotite in še vedno uporablja isti parfum, ne boste zgrešili s komplimentom, da danes popolnoma drugače, še privlačneje.

2. Smisel za humor Znano je, da ženske cenijo smisel za humor pri moških, a tudi močnejši spol uživa, če so njihove izbranke zabavne. Ni treba, da vaša dama slovi po tem, kako lahko vso noč zabava družbo s svojimi šalami, ženske obvladajo tudi drug tip humorja, ki se kaže v pripombah, opazkah in komentarjih, s katerimi znajo prebiti led, očarati in nasmejati vse okoli sebe. Dovolj je, da opazite njen trud, še lepše pa, če se zraven iskreno nasmejite.

3. Gibanje

Ko se ženska odloči, da je čas, da izkleše svoje telo, bodisi ker hoče shujšati bodisi ker hoče lepšo postavo, je več kot prav, da jo moški pri tem podpre in spodbuja. Ne zbadajte jo, ko se trudi s solatami, litri vode in tekom, ker je vse to namenjeno tudi temu, da bo lepša za vas, zato začnite njeno prizadevanje ceniti.

4. Nova pričeska Ženskam se pač zdi, da se nova pričeska vidi iz vesolja, moški težko opazijo centimeter odstriženih konic, ampak dejstvo je, da drugačne barve in dolžine las ni mogoče prezreti. Potrudite se opaziti spremembo, tudi če ima vaše dekle zgolj čop namesto spuščenih las. Nekje je treba začeti.

5. Depilacija Ženske se depilirajo tudi zato, da bi bile moškim privlačnejše, sploh kadar govorimo o depilaciji, kot je brazilska. Saj veste, to je tista, pri kateri ženskam v pasjem položaju z voskom odstranijo vse dlačice mednožja. Boli, kar precej, a vznemirjenje odtehta vse. Je treba poudarjati, da se lahko zahvalite tudi z oralnim seksom?

6. Neverbalna komunikacija

Ženske so mojstrice, kako povedati vse – brez veliko besed. Z majhnim znamenji poklanjajo svojo pozornost in svoja čustva ter razkrivajo svoje želje. So mojstrice ustvarjanja atmosfere, kar spretno uporabljajo pri zapeljevanju. Drzen detajl rdeče šminke, ki se bohoti na njenih ustnicah, ne potrebuje podnapisov, da bi ga opazili, če stari manj kot devetdeset let. Naučite se prebirati njena neverbalna sporočila, vredno bo truda.

7. Lepa samo za vas Pridejo dnevi, ko se ženska uredi zgolj in samo za svojega moškega. Do potankosti. Popolna pričeska, poln make up, noro zapeljivo spodnje perilo, seksi obleka in za piko na i čevlji z visoko peto bodo vsakega moškega najprej spravili ob pamet, potem pa ga navdali s ponosom. Poklonite ji kompliment, veliko njih, razvajajte jo in jo peljite nekam ven, kupite ji šopek rož, karkoli, samo ne pozabite ji povedati, kako zelo veliko vam to pomeni. Mimogrede, če boste večkrat pohvalili njene čevlje, bo izjemno zadovoljna.

Ne spreglejte