Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
21. 9. 2013,
18.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

zmenek moški ženska

Sobota, 21. 9. 2013, 18.49

8 let

S čim lahko moški pokvari zmenek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Tudi moški niso samo kavalirji, včasih jim lahko stvari na zmenku uidejo iz rok kljub temu, da imajo najboljše namene. Kakšne napake sploh delajo?

Ostane v službi Čeprav so moški z uspešno kariero ženskam očitno privlačni, lahko zanimanje zanje hitro izpuhti, če ne znajo potegniti meje med delavnikom in prostim časom. "Takoj bom, samo ta klic še sprejmem," se pogosto raztegne v glasno debato s sogovornikom na drugi strani, med katero se lahko ženska predaja opazovanju okolice in očitnemu dolgčasu. Včasih se poslu res ne da ubežati, sicer pa naj vam ne uniči zmenka.

Naročevanje za dva "Zanjo prinesite ..." je stavek, ki ženskam vzame možnost, da bi naročile, kar si želijo. Saj gre morda za pozorno potezo, a hkrati tudi za poseganje na njihov teritorij. Vsaj vprašate jih lahko, ali jim smete naročiti nekaj božanskega, preden jih prehitite z odgovorom.

Plačevanje računa Ko je moški tisti, ki povabi na zmenek, je samoumevno, da plača stroške, pa naj gre za večerjo ali polet z balonom. Sicer je plačevanje računov lahko stvar dogovora, saj se tudi moški rade volje pustijo razvajati.

Bivše Dobro, dekle na zmenku verjetno ni padlo z Lune in ve, da ni prva, ki ste jo povabili na zmenek, še manj pa je pristala nanj zato, da bo lahko poslušala o vaših bivših. Ali odgovarjala na nespodobna vprašanja o seksu, kot je na primer, kako pa je tebi všeč. Saj se šalite.

Njena kariera Kot že vemo, moškim lastna kariera veliko pomeni, zato tudi do ženske niso povsem ravnodušni, a kaj, ko jih prevečkrat izda njihov ego in začnejo s komentarji, kot je: "Medicinska sestra si? Potem verjetno tudi brišeš zadnjice pacientom?" Morda se sami sebi zdijo duhoviti, a daleč od tega saj pravzaprav samo izražajo svojo negotovost.

Ne spreglejte