SiolNET. Trendi Odnosi
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rekordna uporaba ona-on.com v 2015

0

termometer

Ljubezen prek spleta na steroidih!

V iztekajočem se letu se je največjemu slovenskemu spoznavnemu portalu ona-on.com pridružilo 30.573 novih uporabnikov, skupno pa je samskih, ki iščejo sorodno dušo, že več kot 156 tisoč.

Medsebojno so si poslali kar 10,5 milijona sporočil, ki so jih izmenjali v 4,3 milijona pogovorih.

Našteli smo 21 milijonov ogledov profilov, 390 tisoč všečkov profilov in rekordnih 81 tisoč dogovorov za zmenke!

Uporabniki so objavili 130.500 novih fotografij in nanje prejeli več kot 71 tisoč komentarjev.

In najpomembnejše? Z ona-on.com se je v iztekajočem se letu 2015 odjavilo 2.618 uporabnikov, ki so navedli, da so na ona-on.com spoznali svojo simpatijo in se zato poslavljajo, kar pomeni tudi rekordnih 1.309 novih parov!

Najbolj vroča samska ona & on v 2015

Najbolj mična gospodična, imenujmo jo Mojca, ki si jo je ogledalo več kot 16.700 moških, je 31-letna rjavooka in plavolasa Ljubljančanka, ki še nima otrok, z magistrsko izobrazbo, povsem običajnimi hobiji, objavljenih pa ima tudi šest simpatičnih fotografij. Poleg tega, da je Mojca zelo komunikativna, njen profil odlikujejo realna pričakovanja glede bodočega partnerja, kar je pravi recept za uspeh.

Največkrat obiskan moški, imenujmo ga Marko, je 50-letni, modrooki, srednješolsko izobraženi Ljubljančan atletske postave (ločen, že ima otroke), ki ima objavljenih tudi deset všečnih fotografij. Marko je smučar, ljubitelj živali, odlikujejo ga jasna pričakovanja glede bodoče partnerice. Njegov profil je brez slovničnih napak, razkriva artikuliranost in urejenost.

Samski, pa še niste na ona-on.com?

Zasebni stiki na ona-on.com so v strmem porastu, poiščite svojo sorodno dušo tudi vi, izbire je za vsakogar več kot dovolj!

Izkoristite brezplačni preizkus, tako da ob registraciji vpišete promocijsko kodo VseNaj2016 (ali kliknite tukaj), če pa ste že registrirani na ona-on.com, lahko ob plačilu članstva vpišete promocijsko kodo Srecno2016 (ali kliknite tukaj) in uveljavite 50-odstotni novoletni superpopust na vse članarine!

Imate samske prijatelje?

Če imate samske prijatelje, ki bi jim želeli podariti ljubezen, vam omogočamo, da postanete njihov Kupido – večno vam bodo hvaležni. Preverite izvirno darilo tukaj.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin