Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 6. 2011,
11.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 14. 6. 2011, 11.21

8 let

Pravila za poredne punce

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kakšna poroka? Poredne punce imajo popolnoma drugačno življenjsko misijo. Ljubezen omejujejo na nekaj prijetnih skokov med rjuhami.

Poredne punce so v manjšini – če zanemarimo dejstvo, da se jih veliko skriva pod krinko popolnih ženic. A kljub temu da po svetu hodijo ponosne na svoj status in življenjsko filozofijo, je priporočljivo, da se tudi one držijo nekaj osnovnih pravil obnašanja: 1. Imejte vedno zalogo kondomov Menjavanje partnerjev je lahko zelo nevarna igra. Ne zanašajte se na njega, saj zelo malo moških resnično hodi po svetu s kondomom v žepu. Bodite odgovorni do sebe in do svojega partnerja. Varna spolnost je osnovna. 2. Brez alkohola Če za skok med rjuhe potrebujete veliko dozo poguma v obliki alkohola, potem niste prava poredna punca in se v resnici le skrivate ter svoje otroške travme izživljate s promiskuitetnim obnašanjem. Prave poredne punce ne potrebujejo alkohola, da se sprostijo in spustijo v kakšno noro avanturo. Poleg tega noben moški ne mara pijanih žensk. In če dodamo še dejstvo, da seks pod vplivom alkohola niti slučajno ni tako dober in čuten, potem smo napisali dovolj.

3. Po seksu ne čakajte na telefonski klic

Sta se spoznala, seksala in zdaj brezupno čakate na njegov klic? Ste pozabili, da ste poredna punca? One namreč vedo, da bo poklical le, če si bo zaželel še nekaj seksa z vami. Sicer se ne bo javil. Če pa tokrat čutite, da med vama ni šlo le za seks, potem ste skrenili s poti, ki jo vodijo poredne punce.

4. Ne hvalite se

Ženske in moški glede seksa niso enakopravni in če se vaš moški kolega lahko hvali, kako in kolikokrat se je pretekli teden "podolčkal", vi tega ne morete storiti, saj vas nobena ženska (predvsem taka, ki je v resnem razmerju), ne bo razumela, še manj pa spodbujala. Razloga za to sta dva: ker je pač tipična pridna punca, ki o seksu zelo težko govori, ali pa je preprosto samo ljubosumna.

5. Ne seksajte z njenim možem ali s svojim šefom

Spekter moških, s katerimi greste lahko v posteljo, je zelo širok. Zakaj bi si grenile življenje s tipičnimi prepovedanimi sadeži. Mož vaše prijateljice je njen, samo njen, četudi se vam zdi skrajno seksi in ga vsakič, ko se srečata, slačite z očmi – on pa vas, seveda. Nekaj sočnih skokov med rjuhe ni vrednih dolgega prijateljstva. Zavedati se morate, da vam ona nikoli ne bo oprostila. Seks s šefom? Nesmiselno in popolnoma destruktivno. In četudi vam je v zameno za nekaj seksi igric obljubil napredovanje, vas bo kmalu, najkasneje takrat, ko ga boste začele dolgočasiti, zamenjal in degradiral na nižje delovno mesto. Potem vam ne bo preostalo drugega, da zamenjate službo, saj vas bodo ženske kolegice iz hudobije uničile, moški kolegi pa vas bodo imeli za lahko tarčo in vas bodo oblegali na vsakem koraku. Tako lahki pa spet niste, kajne?

6. Seks iz obupa

Nikoli ne obljubljajte seksa in se spuščajte v avanture, zato ker ste tako brezupno osamljeni. To ne počnejo prave poredne punce. One v menjavanju partnerjev uživajo, seks jih vznemirja in dopolnjuje. Seks iz obupa je vedno skrajno ponižujoč, v tem pa ni prav nič užitka.

Ne spreglejte