Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 9. 2016,
7.58

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Feri Lainšček otroci slikanice Mali junaki

Ponedeljek, 26. 9. 2016, 7.58

6 let, 7 mesecev

Podarjamo najlepše pobarvanke! Vsak malček dobi svojo!

Oglasno sporočilo

Mali junaki, založba najlepših unikatnih otroških knjig, želi prav vse malčke v Sloveniji obdariti z brezplačno personalizirano pobarvanko. Skočite na www.malijunaki.si in jo samo za svojega malčka ustvarite z nekaj preprostimi kliki.

Vaši malčki radi barvajo in kracajo? Odlično! Hitro skočite na malijunaki.si/snemi-darilo, kjer boste lahko določili ime in podobo glavnega junaka v vaši novi personalizirani desetstranski pobarvanki. Je treba zanjo kaj plačati? Seveda ne! Mali junaki jo želijo podariti prav vsem malčkom.

Najlepše darilo za vašega malčka 

Seveda pa lahko pri Malih junakih dobite tudi najlepše otroške knjige, ob naročilu katerih sami določite ime, spol in podobno glavnega junaka. Takšen nato nastopa v knjigi, tako v besedilu kot tudi vseh ilustracijah.

Med najbolj zaželenimi je ta trenutek pesniška slikanica Pesmice za zimsko veselje z desetimi jesensko-zimskimi pesmicami Ferija Lainščka, ki jo lahko še danes naročite po znižani ceni. Za punčke tukaj, za fantke pa tu.

Pri naročilu pesniške slikanice sami določite spol, ime in podobo junaka ter tako ustvarite najlepše unikatno darilo za svojega malčka. | Foto: Pri naročilu pesniške slikanice sami določite spol, ime in podobo junaka ter tako ustvarite najlepše unikatno darilo za svojega malčka.


Kako naročite personalizirano pesniško slikanico?
1.    Skočite na www.malijunaki.si.
2.    Izberite slikanico za fantke ali za punčke.
3.    Določite ime in podobo junaka.
4.    Vpišite še osebno posvetilo.
5.    Počakajte na poštarja.
 

Še ne poznate Malih junakov? Poglejte tole risanko!

 

Ne spreglejte