Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 4. 2011,
14.46

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 26. 4. 2011, 14.46

7 let, 12 mesecev

Poceni zmenki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Kako se imeti lepo in romantično, ne da bi zapravili celo premoženje, je danes lahko svojevrsten izziv. Naj vam ga pomagamo rešiti.

Na kavo Zmenek ob kavi je verjetno eden najbolj poceni zmenkov, kar se jih lahko spomnite, ampak mu pogosto zmanjka pridih romantike. Kavo nadgradite z obiskom slaščičarne in se posladkajte ob ogromni sladoledni kupi, ki si jo zaljubljeno razdelite.

Na potep Kdaj ste nazadnje spoznavali lastno mesto, sosednji kraj ali prvo vas v vaši bližini? V dvoje? Vidite, poletje je pravi čas, da v nahrbtnik stlačite sendvič in sok, sedite na kolo in skozi oči zaljubljenca odkrivate svet in seveda drug drugega. Če sta avanturista, se prepustita vremenu in presenečenjem ob poti, vsi, ki raje načrtujete, pa potepanju dodajte obisk kraške osmice, znamenitosti, muzeja, umetnostne galerije, bolšjega sejma ...

Piknik Sezona lepega vremena in z njim vred piknikov se začenja. Košarica, polna dobrot, in odejica, na kateri se bosta lahko stiskala, sta več kot dovolj, da se imate lepo brez posebnih stroškov. Če pa ste za akcijo, piknik podaljšajta v nočno taborjenje – šotorček in spalna vreča samo za vaju, taborni ogenj in zvezdnato nebo so dovolj, da se vam od vsega lepega zvrti v glavi. Pa tisti razpršilo proti mrčesu le vzemita s seboj!

Šport v dvoje Za vse, ki težko zdržite pri miru, je športni zmenek idealna stvar. Fantje, tukaj pozorno berite: če ženska privoli v rekreacijo z vami, to ne pomeni treninga za jeklene mišice in boja za zmago, jasno? Da se ne bi ob vznožju vzpetine sami pognali proti vrhu, češ, se vidiva zgoraj, ker to ni zmenek, ampak tekma, in na to greste lahko s prijateljem. Torej, izberita aktivnost, ki je obema všeč, in poiščita skupni tempo, v katerem bosta uživala oba, pa čeprav se bo eden malce naprezal, drugi pa malce počival. Poleg tega je šport v dvoje privlačen tudi zato, ker kratke hlače in oprijete majice razkrijejo seksi telo partnerja, kar je še dodatna motivacija za miganje.

Med mizo in štedilnikom Redke so priložnosti, ko čas dopušča, da si v dvoje skuhata nekaj dobrega, zato jih izkoristite. Pri sestavi jedilnika imata proste roke in se lahko gibljeta v različnih cenovnih razredih, predvsem pa se pri izbiri lahko prepuščata le lastnim željam in domišljiji. Pomembno je, da kuhata oba, ne da eden sedi in opazuje, kako se drugi trudi, medtem ko sam uživa ob kozarcu vina – to je šele naslednja stopnja v odnosu.

Noč nad mestom Mesta imajo ponoči poseben čar in lepo jih je opazovati. Nekatera mesta imajo vzpetine, ki ponujajo lep razgled, druga vzpenjače in razgledne točke, vsa mesta pa imajo strehe, s katerih lahko zreš dol nanje. Le vedeti je treba, kje je taka streha, kje je tista stolpnica, s katere bosta objeta zrla v lučke pod seboj in uživala drug ob drugem.

Slog najstnikov

Morda je eden boljših nasvetov, kako se brez veliko denarja zelo zabavati, ta, da oponašate najstnike. Khm, na svoj način, jasno. Mladi imajo pred odraslimi to veliko prednost, da razmišljajo na široko, zanje so vse možnosti odprte in z malo sreče se jutri lahko uresniči vse. Spomnite se, zakaj je zaljubljencem enako lepo grizljati smoki na leseni klopci v parku kot luščiti školjke v ekskluzivni restavraciji!

Ne spreglejte