Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 8. 2012,
9.21

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 21. 8. 2012, 9.21

7 let, 12 mesecev

Pet korakov do daljšega seksa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Tudi "kvikiji" imajo svoje prednosti, toda danes se boste naučili veščine podaljševanja spolnih užitkov v postelji. Naj se vam ne mudi, ustavite čas in uživajte!

Ljubljenje z veliko začetnico je današnji moto. Zatisnite zavoro, odklopite okolico in se predajte mesenim užitkov – brez hitenja in tekmovanja s časom.

Počasni seks vam bo odprl nov svet in čeprav boste hrepeneli po čim prejšnjem vrhuncu, boste kmalu ugotovili, da je prestavljanje užitka lahko še bolj vzburljivo.

Zavedati se morate, da se ženske težje ogrejejo kot moški oziroma za to potrebujejo več časa, v povprečju od 10 do 20 minut. Moški prepogosto pozabijo na to dejstvo in hitijo proti svojem cilju, in ko so sami že pri koncu, se njihova partnerica šele ogreje.

Da bosta v prihodnje bolj usklajena, vam ponujamo pet ključnih korakov do počasnejšega in daljšega seksa.

1. Zbližajta se s pogledi: To je lahko zelo težka naloga, ki bo od vas zahtevala najprej nekaj vaje. Usedita se drug nasproti drugega, poskrbita, da vama bo udobno, in za nekaj minut glejta drug drugega v oči. Na začetku vama bo nekoliko nelagodno, vendar se bosta sčasoma navadila. Lahko mežikata, se smejeta z očmi, pomembno pa je, da partnerju s svojim pogledom sporočite vašo naklonjenost, ljubezen in željo po njegovem popolnem telesu.

2. Dihajta: Medtem ko se bosta gledala, poskusita uskladiti vajino dihanje. Naj bodo vaši vdihi globoki, z vsakim izdihom pa naj vaše telo začuti njegovega.

3. Crkljanje: Pari prevečkrat pozabijo na božanje in objemanje. Začnita z nežnimi in povsem nedolžnimi objemi. Začutite čisto vsak partnerjev dotik in dovolita, da čuti prevzamejo oblast. Zaprite oči in uživajte. Zelo kmalu bo vajine objeme prevzela tudi strast.

4. Vroča masaža: Dotikajta se, masirajta in se drgnita drug ob drugega. Za boljši učinek uporabita nekaj masažnega olja.

5. Počasi do orgazma: Zdaj ko ležita gola drug na drugem, še ni čas za hitenje. Naj temperatura naraste počasi in postopoma. Ko boste začutili, da ste že blizu vrhuncu, odlašajte in podaljšajte naraščanje užitka. Za to je potrebno kar nekaj vaje, saj ste bili do zdaj vajeni prisluhniti prihajajočem vrhuncu.

Ne spreglejte