Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Četrtek,
5. 7. 2012,
11.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 5. 7. 2012, 11.20

8 let

Pazite se poletnih romanc

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ne pričakujte preveč od vročih poletnih ljubezenskih avantur. Raje se sprostite in uživajte, dokler bo trajalo.

Samske poletne počitnice na morju so pogosto sinonim za zelo intenzivne ljubezenske avanture. Vroča in mokra pomanjkljivo oblečena telesa, zapeljivi pogledi in omamne zabave na plaži so idealni koktajl za začetek tiste poletne romance, ki si jo boste zapomnili do konca življenja.

Toda od nekajdnevne avanture, ki bo vaše srce pošteno pretreslo in vaše možgane zameglilo v ritmu omame, ne pričakujte preveč. Predvsem pa ne pričakujte, da se bo iz te kratke romance s privlačnim neznancem razvilo resno ljubezensko razmerje, ki vas bo pripeljalo celo do matičarja. Zavedajte se, da le redkim dejansko uspe.

V ta namen vam predstavljamo nekaj osnovnih pravil, s katerimi se boste lažje spopadli s poletnim flirtanjem:

1. Brez pričakovanj in obveznosti: Ne pričakujte ljubezenske izpovedi, medenih tednov, naraščaja in majhne družinske hiške. Uživajte v romantičnosti poletnih večerov in v razburljivosti seksa z neznancem. Prepustite se valu ugodja in pozabite na svoja načela.

2. Brez obžalovanj: Ko se bodo vajine sladke počitnice končale in bosta oba krenila na svojo pot, naj vas ob prihodu domov ne peče vest, ne očitajte si nespodobnega obnašanja, ampak svojo vročo avanturo ohranite v lepem spominu.

3. Ne težite mu s prihodnostjo: Ko se bosta vajini poti razšli, ne dovolite, da bi vas čustva preplavila. Če moški ne bo dal pobude, mu ne najedajte s stotimi vprašanji o vajini morebitni skupni prihodnosti. Pustite mu svoj domači in elektronski naslov in mu dajte vedeti, da boste zelo veseli, če vam bo kaj pisal, vendar od njega ne zahtevajte preveč. Če vama bo namenjeno, bo vajino razmerje zdržalo tudi večkilometrsko razdaljo.

4. Ustvarite spomine: Ne potrebujete celega albuma, dovolj bo en sam spominek, ki vas bo celo življenje spominjal nanj. Prosite ga, naj vam podari kakšen svoj kos oblačila ali nakita. Če menite, da se mu bo vaša prošnja zdela nenavadna, izberite drugo vrsto spominka: shranite prtiček iz restavracije, kjer sta skupaj večerjala, kos mila, s katerim vam je pod prho namilil telo, naj se vam podpiše na razglednico ...

5. Kaj pa če ...: Ko se boste vrnili domov, se boste počutili osamljeno, vaše srce in telo bosta hrepenela po izgubljeni romanci, a ne dovolite, da bi trenutna čustva pokvarila tiste čudovite dni na oddaljeni plaži. Dovolite si sanjati in če vam je obljubil, da vam bo pisal, si dovolite upati, da vaju morda čaka celo nekaj zanimivih mesecev dopisovanja.

6. Vroče dopisovanje: Ljubezen na daljavo ni preprosta in terja veliko energije in prilagajanja. Zato se prepustite domišljiji in iznajdljivosti sodobnega načina komuniciranja. Naj se vajina avantura nadaljuje tudi v virtualnem svetu.

Ne spreglejte