Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 9. 2012,
10.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 6. 9. 2012, 10.49

8 let

Odkrivamo moške erogene cone

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
To je osnovna spolna lekcija za ženske - da boste naslednjič vedele, kje in kako se lotiti svojega partnerja.

Res je, moški nimajo samo ene erogene cone, zato ne hitite do njegove moškosti, ampak ga vzburjajte počasi in postopoma. Razkrivamo vam, kako.

Stopala Moški obožujejo masažo stopal, zato naj bo to začetek vajine naslednje predigre. Poleg tega je znano, da masaža pet spodbuja spolno vzburjenost. Nasvet: stopala mu najprej zmasirajte z rokami, nadaljujte z nežnimi poljubi. Če ga boste vmes požgečkali z golimi prsi, vam bo več kot hvaležen.

Ušesa Ženske prevečkrat pozabijo na ta del moškega telesa, ampak dejstvo je, da so tudi pri moških zelo močna erogena cona. Lotite se jih z jezikom, ustnicam in prsti. Bodite nežni in čakajte na njegovo reakcijo.

Za koleni Na tem delu telesa je koža zelo tanka in občutljiva. Poljubite ga in nežno pobožajte. Če je bolj žgečkljiv, mu takšno ogrevanje morda ne bo prijalo. Toda velja poskusiti.

Spodnji del trebuha Začnite z masažo in poljubi okrog njegovega popka in se počasi spuščajte proti jugu.

Notranji del stegen Bližate se vrhuncu, toda še malo ga podražite … zelo ste blizu, zato bo vsak vaš dotik po njegovih stegnih v njem prebudil pravi vroči vihar.

Sluh Bodite predrzni in mu v uho zašepetajte nekaj poželjivih besed. Zelo hitro boste ugotovili, da si želi še več. Zato govorite, saj znate!

Veke Ko bo zaprl oči, ga poljubite na veke. To bo dober dokaz vaše ljubezni in pripadnosti. Poleg tega bo to dober začetek vaše nove predigre.

Vrat Začnite nežno, s poljubi ali plahim božanjem. Ko boste obdelali njegova ušesa in se bo njegovo telo počasi prebujalo, nadaljujte še po njegovem vratu.

Čelo Čeprav ni videti ravno seksi, je tudi njegovo čelo zelo občutljivo na vaše dotike, zato se ne omejujte samo na njegove ustnice, ampak naj vaši poljubi zaokrožijo po celem obrazu.

Ne spreglejte