Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 7. 2012,
15.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 5. 7. 2012, 15.19

8 let

O čem ženske lažejo v postelji?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Tudi ženske se svojim partnerjem pogosto zlažejo. Največkrat v postelji.

Da bi ženske v svoji postelji zadovoljile potrebe svojih moških, se pogosto zatečejo k pretvarjanju, igranju in lažem. Težko boste odkrili, kdaj je iskrena, saj so v tej vlogi prave strokovnjakinje.

Poglejmo, katere so njihove najpogostejše laži:

1. Prišlo mi je: Orgazem je višek vsakega odnosa. Razlika je le v tem, da moški z doseganjem orgazma načeloma nimajo težav, medtem ko ženskam pogosto predstavlja težko dosegljiv cilj. Zato se marsikatera ženska raje zateče k hlinjenju kot pa razlaganju, zakaj ga ni dosegla.

2. V postelji si najboljši: V marsikaterem vidiku ste morda res najboljši, toda verjemite, da niste tak mojster seksa, da bi si vsakič zaslužili priznanje. Vprašajte se raje, ali ni to fraza, ki jo izreka po vsakem seksu – ne glede na to, kdo je njen ljubimec.

3. Uživam, ko te oralno: Včasih res uživa, še najbolj pa takrat, ko se med njene noge spravite sami. In če jo boste večkrat oralno zadovoljili, vam bo uslugo zelo hitro in z veseljem tudi vrnila.

4. Nisem imela veliko ljubimcev: Ne sprašujte jo o številu njenih preteklih ljubimcev, ker po vsej verjetnosti ne bo iskrena. Posebej če spada med tiste radožive ženske, ki so v preteklosti rade eksperimentirale.

5. Uau, kako je velik: Zelo lepo, da skuša pohvaliti tudi vašo moškost. Sami pa verjetno najbolje veste, ali ste tudi dejansko nadpovprečno nadarjeni. Sicer pa vedite, da povprečna ženska ne mara nadpovprečnega korenjaka. Skrivnost dobrega seksa je v zmagovalni tehniki.

6. Nikoli ne sanjam o drugem: Če sanja o drugem, še ne pomeni, da vas ne ljubi. Fantaziranje in sanjarjenje o drugem moškem je nadvse naravno in niti malo sramotno – vse dokler ne vpliva na vaše aktualno razmerje.

7. Tudi jaz bi v troje: Bo že držalo, da so ženske v postelji vedno liberalnejše, drži pa tudi dejstvo, da je ženska pripravljena popustiti željam in fantazijam svojih moških. Zato ne silite vanjo in ne zahtevajte, da bo uresničila prav vse vaše neizpolnjene fantazije. Spoštujte njene potrebe, njena prepričanja in njeno sproščenost. Če boste preveč zahtevni, vam bo hitro zbežala.

Ne spreglejte